Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ce filme au furat internautii: topul celor mai piratate productii cinematografice din 2014

Adevărul Adevărul,
Ce filme au furat internautii: topul celor mai piratate productii cinematografice din 2014

Controversata comedie The Wolf of Wall Street/ Lupul de pe Wall Street, cel de-al patrulea film al echipei de succes Martin Scorsese Leonardo DiCaprio, ocupa primul loc in topul celor mai piratate productii cinematografice din anul 2014, scrie BBC. continuă pe Adevărul

TOPUL celor mai furate carti

Cartile scrise de Andreea Esca, Lucian Boia si Andrei Plesu, volume care s-au numarat printre bestsellerurile anului 2014, se afla si pe lista celor mai furate carti din librarii in acest an, potrivit unui studiu efectuat de librariile Humanitas. Din acest studiu, la care au participat echipele de inventar din 11 orase din tara, a rezultat ca romanii au fost mai cinstiti in 2014.

Urzeala torentelor: Cele mai piratate seriale de televiziune in 2014

Serialul HBO Urzeala tronurilor/Game of Thrones demostreaza inca o data ca este un adevarat fenomen al televiziunii moderne, demn de mentionat chiar si in discursul unei regine. Seria a ocupat primul loc in topul celor mai piratate productii TV din anul 2014 si detine acest titlu pentru al treilea an consecutiv, potrivit independent. co. uk.

Topul celor mai vizionate filme in Romania in anul 2014: Lupul de pe Wall Street conduce clasamentul

Cel mai vizionat film al anului din Romania este Lupul de pe Wallstreet. Aproape 300. 000 de romani au facut coada la cinema pentru a il vedea. Iar la distanta mica pe locul doi se afla pelicula Interstellar,.

Topul celor mai vizionate filme in cinematografele din Romania in 2014

Filmul Lupul de pe Wall Street/The Wolf of Wall Street, regizat de Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio in rolul principal, s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor, cu aproape 300. 000 de spectatori in cinematografe in 2014.

Topul celor mai rasunatoare condamnari in 2014

Instantele romanesti au dat, in 2014, sute de condamnari, multe fiind de inchisoare cu executare. Printre dosarele solutionate definitiv de magistrati se numara si cele cunoscute ca ICA, Zambaccian si Elodia, in care au fost trimisi dupa gratii Dan Voiculescu, Adrian Nastase si Cristian Cioaca.

Copiii de aur ai Calarasiului. Topul celor mai buni sportivi de pe malul Borcei

Canotaj, box, atletism si lupte sunt ramurile sportive in care tinerii pregatiti la Calarasi au facut performanta in 2014. Clubul Sportiv MunicipalCSM) a intocmit clasamentul campionilor, multi dintre ei facand parte deja din loturile nationale.

Game of Thrones, cel mai piratat serial TV in 2014, pentru al treilea an consecutiv

Serialul Urzeala tronurilor/ Game of Thrones, produs de HBO, se afla pe primul loc in topul celor mai piratate productii de televiziune pe internet din anul 2014, repetand performanta din 2012 si 2013, .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2554 seconds )