Libnet.ro
UNICEF

23:45

Juriul european decide ce oras din Romania va primi titlul de Capitala Europeana a Culturii 2021

Adevărul Adevărul,
Juriul european decide ce oras din Romania va primi titlul de Capitala Europeana a Culturii 2021

Ministrul Culturii a anuntat ca vineri, 16 septembrie, de la ora 17. 15, la sediul Bibliotecii Nationale a Romaniei, in sala Mircea Eliade, va avea loc o conferinta de presa unde va fi facut public numele orasului recomandat pentru titlul de Capitala Europeana a Culturii 2021 in Romania. La prestigiosul titlul candideaza orasele Baia Mare, Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara. continuă pe Adevărul

Juriul european a decis: Timisoara este Capitala Europeana a Culturii in 2021 FOTO

Vineri dupa-amiaza a fost anuntat numele orasului care va fi Capitala Europeana a Culturii in anul 2021 in Romania: Timisoara a fost aleasa dintre cele patru candidate in competitia finala. in competitie au mai participat Baia Mare, Bucuresti, Cluj-Napoca.

Sobolanii au invadat un oras din Romania. Spatiul verde a devenit raiul lor

Sobolanii au invadat Aradul. Pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din oras, vietatile se plimba in numar mare chiar pe spatiul verde. Un localnic a inregistrat un filmulet cu rozatoarele,.

Care oras din Romania va fi Capitala Culturala a Europei in 2021?

Astazi, 16 septembrie, vom afla care oras din Romania - dintre Baia Mare, Bucuresti, Timisoara, Cluj - va fi desemnat Capitala Culturala Europeana in 2021. Veste va fi data in jurul orei 17. 00 de un juriu alcatuit din specialisti europeni si de la Ministerul Culturii.

Ministerul Culturii va anunta, vineri, numele orasului din Romania recomandat pentru titlul de Capitala Europeana a Culturii

Ministrul Culturii, Corina Suteu, va anunta, vineri, numele orasului din Romania recomandat pentru titlul de Capitala Europeana a Culturii 2021.

Deutsche Welle: Liderii din Romania nu vorbesc despre problemele muncitorilor romani exploatati in alte tari, dar se preocupa de armata europeana si de NATO

Romania ignora problemele nationale la intalnirile internationale. Potrivit B1 TV, specialistii de la Deutsche Welle sustin ca jurnalistii din Romania sunt preocupati aproape exclusiv.

Interlopul Belgian Tanase umileste justitia din Romania: S-a intors acasa dupa ce i s-a prescris condamnarea, iar primirea a fost transmisa live pe Facebook (VIDEO)

Un interlop din clanul tiganesc Tanase din Iasi a umilit live justitia din Romania. Belgian Tanase, dat in urmarire arin Interpol in urma cu 9 ani, s-a intors in Romania cu o.

Prima companie din Romania care a redus saptamana de lucru la 4 zile

O companie din Romania a reusit sa isi faca angajatii fericiti dupa ce a redus saptamana de lucru la 4 zile, prelungind weekend-ul cu o zi. Este vorba despre agentia de marketing digital.

Cel mai celebru politist din Romania si-a facut iubita! Cine este cea care i-a furat inima lui Marian Godina (FOTO)

Cel mai celebru politist din Romania, cunoscut nu doar pentru munca sa, ci si pentru activitatea literara, Marian Godina, a reusit sa ii surprinda din nou pe fanii sai virtuali, cu o poza postata pe.

Dezastru pe caile ferate din Romania: Trenurile de marfa circula mai incet decat carutele (VIDEO)

Situatie dezastruoasa in traficul feroviar din Romania! Trenurile de marfa circula mai incet decat carutele, arata B1 TV. Liniile de cale ferata de proasta calitate reprezinta.

Toate scolile doctorale din Romania au ramas fara acreditare

Scolile doctorale din Romania au ramas fara acreditare pentru ca autoritatile nu le-au evaluat anul acesta, cum cere legea Educatiei. Ministrul Educatiei este nevoit sa faca acum o exceptie si sa.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )