Libnet.ro
UNICEF

10:45

Jurnalist britanic, concediat dupa ce a publicat un mesaj despre copilul printului Harry

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Jurnalist britanic, concediat dupa ce a publicat un mesaj despre copilul printului Harry

Danny Baker, prezentator la BBC 5 Live, figura cunoscuta in presa britanica, a fost concediat de reteaua britanica din cauza unui mesaj publicat pe Twitter dupa lansarea primei fotografii cu printul Harry, Meghan Markle si copilul lor. continuă pe Ziarul Bursa

Un cunoscut jurnalist a fost concediat dupa ce a publicat o fotografie cu un mesaj referitor la bebelusul regal. Este o ofensa

Un jurnalist a fost concediat dupa ce a publicat o fotografie in legatura cu bebelusul regal, copilulducilor Meghan si Harry de Sussex. Acesta a scris, de asemenea, pe contul sau de Twitter: Tocmai am.

Jurnalist BBC, concediat dupa ce a comparat bebelusul regal cu un cimpanzeu

Dupa nasterea bebelusului regal au aparut si primele controverse. Un jurnalist de la BBc a fost concediat dupa ce a postat o fotografie pe Twitter, in care compara copilul ducilor Meghan si Harry de Sussex cu.

Un cunoscut jurnalist, concediat de BBC dupa un mesaj ofensator despre copilul Printului Harry

Danny Baker, prezentator la BBC 5 Live, figura cunoscuta in presa britanica, a fost concediat din cauza unui mesaj considerat rasist pe care l-a publicat pe Twitter imediat dupa ce Ducii de Sussex l-au prezentat publicului pe bebelus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )