Libnet.ro
UNICEF

07:30

Un jurnalist grec a fost arestat pentru ca a publicat o lista cu milionari greci cu conturi in Elvetia

B1 B1,
Un jurnalist grec a fost arestat pentru ca a publicat o lista cu milionari greci cu conturi in Elvetia

Jurnalistul grec Kostas Vaxevanis a fost arestat duminica dupa ce a publicat o lista cu 2. 059 de nume ale unor milionari eleni cu conturi in Elvetia, transmite The Guardian. Aceeasi lista a fost transmisa. continuă pe B1

Un jurnalist elen a fost arestat pentru publicarea listei milionarilor greci cu bani in Elvetia.

Un jurnalist elen a fost arestat duminica pentru dezvaluirea numelor de pe o misterioasa lista de milionari greci cu conturi in Elvetia si va comparea in fata procuraturii din Atena, potrivit unei surse din politie, transmite AFP. Jurnalistul Kostas Vaxevanis a publicat circa 2. 059 de nume de pe o lista transmisa autoritatilor elene in 2010 de Christine Lagarde, pe atunci ministru de Finante al Frantei, citat de Mediafax. Ministrul grec de Finante din 2010, George Papaconstantinou, caruia i-a .

Un jurnalist grec a fost arestat pentru dezvaluirea celor mai mari evazionisti ai tarii

Politia din Grecia l-a arestat pe unul dintre cei mai importanti jurnalisti din tara, dupa ce ziarul pe care-l detine, HotDoc, a pubicat asa numita Lista Lagarde, care contine identitatea a peste 2000 de.

Un jurnalist elen a fost arestat, dupa ce a dezvaluit o lista cu milionari greci care au conturi in Elvetia

Un jurnalist elen a fost arestat duminica pentru dezvaluirea numelor de pe o misterioasa lista de milionari greci cu conturi in Elvetia si va comparea in fata procuraturii din Atena, potrivit unei surse din.

Marea Britanie, dosarul pradatorului sexual Jimmy Savile: Fostul star pop Gary Glitter a fost arestat pentru agresiuni sexuale impotriva minorilor

Scandalul Jimmy Savile, fostul animator vedeta al BBC suspectat de agresiuni sexuale asupra minorilor de-a lungul a cinci decenii, a capatat o noua amploare duminica dupa arestarea, la Londra, a unui ex-star pop, Gary Glitter, condamnat deja in treut pentru pedofilie, scrie AFP.

Jurnalist grec arestat pentru Lista Lagarde, a milionarilor greci suspectati de evaziune fiscala

Celebra lista a milionarilor greci suspectati de evaziune fiscala, care fusese pierduta de autoritati, a fost publicata prestigioasa revista Hot Pot.

Procurorul Marin Nita a fost arestat preventiv pentru luare de mita.

Curtea de Apel Bucuresti a decis, sambata, arestarea preventiva pentru 29 de zile a procurorului Marin Nita, de la Parchetul Judecatoriei Oltenita, acuzat ca ar fi luat mita de la o persoana pentru a da o solutie favorabila in dosarul in care aceasta era cercetata pentru instigare la inselaciune, potrivit Mediafax. Instanta Curtii de Apel Bucuresti a admis cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie de arestare preventiva a procurorului Marin Nita si a dispus emiterea unui mandat de .

UPDATE: Niciunul dintre angajatii CFR Calatori retinuti pentru coruptie nu a fost arestat

Tribunalul Brasov a respins, vineri, toate propunerile de arestare preventiva pentru cei 70 de angajati ai CFR Calatori retinuti pentru infractiuni de coruptie si abuz in serviciu, majoritatea acestora avand.

Niciunul dintre angajatii CFR Calatori retinuti pentru coruptie nu a fost arestat

Tribunalul Brasov a respins, vineri, toate propunerile de arestare preventiva pentru cei 70 de angajati ai CFR Calatori retinuti pentru infractiuni de coruptie si abuz in serviciu, scrie.

Niciunul dintre angajatii CFR Calatori retinuti pentru coruptie NU a fost arestat.

Tribunalul Brasov a respins, vineri, toate propunerile de arestare preventiva pentru cei 70 de angajati ai CFR Calatori retinuti pentru infractiuni de coruptie si abuz in serviciu, majoritatea acestora avand interdictie de a parasi tara, transmite corespondentul Mediafax. Citeste si: Procuror: Sunt 81 de mandate de aducere pentru angajati de la CFR Calatori suspectati de coruptieIon Popescu, presedinte sindicat: Am sesizat de mult timp nereguli la CFR Calatori, conducerea a refuzat sa ia .

Niciun angajat CFR Calatori retinut pentru coruptie nu a fost arestat

Tribunalul Brasov a respins, vineri, toate propunerile de arestare preventiva pentru cei 70 de angajati ai CFR Calatori retinuti pentru infractiuni de coruptie si abuz in serviciu, majoritatea acestora avand interdictie de a parasi tara,.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )