Libnet.ro
UNICEF

13:15

Niciun angajat CFR Calatori retinut pentru coruptie nu a fost arestat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Niciun angajat CFR Calatori retinut pentru coruptie nu a fost arestat

Tribunalul Brasov a respins, vineri, toate propunerile de arestare preventiva pentru cei 70 de angajati ai CFR Calatori retinuti pentru infractiuni de coruptie si abuz in serviciu, majoritatea acestora avand interdictie de a parasi tara,. continuă pe Wall-Street Ro

Niciunul dintre angajatii CFR Calatori retinuti pentru coruptie NU a fost arestat.

Tribunalul Brasov a respins, vineri, toate propunerile de arestare preventiva pentru cei 70 de angajati ai CFR Calatori retinuti pentru infractiuni de coruptie si abuz in serviciu, majoritatea acestora avand interdictie de a parasi tara, transmite corespondentul Mediafax. Citeste si: Procuror: Sunt 81 de mandate de aducere pentru angajati de la CFR Calatori suspectati de coruptieIon Popescu, presedinte sindicat: Am sesizat de mult timp nereguli la CFR Calatori, conducerea a refuzat sa ia .

UPDATE: Niciunul dintre angajatii CFR Calatori retinuti pentru coruptie nu a fost arestat

Tribunalul Brasov a respins, vineri, toate propunerile de arestare preventiva pentru cei 70 de angajati ai CFR Calatori retinuti pentru infractiuni de coruptie si abuz in serviciu, majoritatea acestora avand.

Niciunul dintre angajatii CFR Calatori retinuti pentru coruptie nu a fost arestat

Tribunalul Brasov a respins, vineri, toate propunerile de arestare preventiva pentru cei 70 de angajati ai CFR Calatori retinuti pentru infractiuni de coruptie si abuz in serviciu, scrie.

Jumatate din controlorii CFR Calatori retinuti ieri au fost eliberati

Judecatorii au dispus azi eliberarea a 35 de controlori de la CFR Calatori, dupa ce au fost retinuti ieri, alaturi de alti 35, fiind acuzati de luare de mita si asociere in vederea savarsirii de infractiuni, anunta sursele de presa.

Procuror: Sunt 81 de mandate de aducere pentru angajati de la CFR Calatori suspectati de ...

Un numar de 81 de mandate de aducere au fost emise pe numele unor angajati de la regionalele CFR Calatori suspectati de fapte de coruptie, a declarat purtatorul de cuvant al Parchetului Tribunalului Brasov, Alina Popescu, potrivit Mediafax. Purtatorul de cuvant al Parchetului Tribunalului Brasov, Alina Popescu, a declarat ca in acest dosar, in care se fac cercetari de aproximativ un an, sunt vizate infractiuni de coruptie si de abuz in serviciu. Popescu a precizat ca sunt 81 de mandate de .

Ancheta DNA de proportii la CFR Calatori si Ministerul Transporturilor

UPDATE 10:08: Pierderea anuala din cauza celor care nu platesc bilet este de peste 40 milioane de lei. Estimam ca 30% din calatori circula fara bilet a precizat Stefan Roseanu, directorul general al CFR Calatori. --- *UPDATE: Au fost retinuti patru directori, opt controlori si 16 inspectori din CFR Calatori --- *UPDATE: Alina Popescu:Este un dosar foarte complex, cu foarte multe infractiuni legate de fapte de coruptie Purtatorul de cuvant al parchetului Tribunalului Brasov, Alina Popescu, a mai precizat ca anchetatorii au mers la sediul CFR Brasov pentru a aduce persoanele vizate la audieri, nu pentru a face perchezitii. --- *UPDATE: Prejudiciul in acest caz este estimat la 40% din bugetul total al CFR Calatori --- Procurorii DNA au facut mai multe descinderi in aceasta dimineata carea vizeaza aproximativ 100 de angajati ai Ministerului Transporturilor sau CFR Calatori, conform surselor de presa.

Ponta, despre ancheta de la CFR Calatori: Foarte bine, pacat ca asa tarziu.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, referitor la ancheta care vizeaza angajati ai CFR Calatori suspectati de fapte de coruptie, ca este foarte bine daca s-au luat masuri impotriva unor scheme de coruptie care exista de foarte mult timp si a adaugat ca este pacat ca se intampla asa tarziu, informeaza Mediafax. Premierul Victor Ponta a fost intrebat, joi, la Carei, unde a asistat la ceremonii oficiate de Ziua Armatei, cum comenteaza ancheta privind fapte de coruptie la CFR .

Peste 200 de angajati CFR si ai Ministerului Transporturilor sunt anchetati pentru coruptie

In ancheta privind fapte de coruptie sunt vizate aproximativ 200 de persoane, printre care controlori si sefi de tren, a declarat, joi, directorul CFR Calatori, Stefan Roseanu, el precizand ca aproximativ 30% dintre calatori circula fara bilet, iar.

LIVE TEXT. CORUPTIE la CFR Calatori. Roseanu: Mersul fara bilet este un obicei antic si ...

Directorul Genaral al CFR Calatori, Stefan Roseanu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa organizata pe marginea anchetelor care vizeaza fapte de coruptie in randul angajatilor CFR Calatori de la mai multe regionale, ca sunt audiate 200 de persoane. Intrebat de jurnalisti care vor fi sanctiunile aplicate celor care vor fi acuzati ca au luat mita, Roseanu a explicat ca le va desface contractele de munca. Nu vor fi trecute cu vederea faptele dovedite, dar vom merge pana la desfacerea .

LIVE TEXT. CORUPTIE la CFR Calatori. Roseanu: Nu vor fi trecute cu vederea faptele dovedite.

Directorul Genaral al CFR Calatori, Stefan Rosanu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa organizata pe marginea anchetelor care vizeaza fapte de coruptie in randul angajatilor CFR de la mai multe regionale ca sunt audiate 200 de persoane. Rosanu a explicat ca 30% din calatorii de pe calea ferata nu isi cumpara bilet. Nu vor fi trecute cu vederea faptele dovedite, dar vom merge pana la desfacerea contractului colectiv de munca, a precizat Roseanu. Am aplicat prevederea pentru .

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )