Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jurnalist New York Times: Bagajul de trucuri al Monicai Niculescu a fost bogat ca sa o scoata pe Sarapova

Hotnews Hotnews,
 Jurnalist New York Times: Bagajul de trucuri al Monicai Niculescu a fost bogat ca sa o scoata pe Sarapova

Ben Rothenberg, jurnalist specializat pe tenis la New York Times, a fost fascinat de jocul Monicai Niculescu din meciul castigat in fata Mariei Sarapova, la Doha. Bagajul de trucuri al Monicai Niculescu a fost bogat ca sa o scoata pe Maria Sarapova in turul I la Doha, a scris Rothenberg, pe Twitter. continuă pe Hotnews

The New York Times a ajuns la peste 60% din venituri din abonamente

In vremuri dificile pentru jurnalismul de calitate, The New York Times continua sa inregistreze cresteri semnificative ale numarului de abonati. Publicatia a anuntat ca al patrulea trimestrul al anului 2017 i-a adus 157. 000 de abonati, insemnand.

Cum s-au imbracat bloggerii la New York Fashion Week 2018

Si anul acesta atentia fotografilor de la New York Fashion Week s-a indreptat catre tinutele vestimentare cu care si-au facut aparitia bloggeri si fashionistele sosite din intreaga lume. Iata cateva outfituri superbe.

Cele mai interesante accesorii (genti si pantofi) de la New York Fashion Week

In cadrul primelor prezentari de moda de la New York Fashion Week am putut remarca accesorii superbe, memorabile, purtate de modele pe catwalk. Iata doar cateva dintre acestea.

Bursa de la New York s-a prabusit din nou, bursele din Asia deschid in scadere. Ce spun analistii

Bursa din New York s-a prabusit dramatic, joi, pentru a doua oara in ultima saptamana. Indicele de reper al bursei, Dow Jones, a incheiat sedinta de tranzactionare cu o pierdere de 4,15 la suta. Si indicii.

Explicatia Monicai Niculescu dupa ce a invins-o pe Sharapova: Am inteles bine jocul ei. Nu i-am oferit ritm si consider ca modul in care joc eu, un pic ciudat, a incomodat-o

Monica Niculescu a obtinut, luni, o victorie superba in fata Mariei Sharapova scor 4-6, 6-4, 6-3), in prima runda a turneului Premier 5 de la Doha. Numarul 92 WTA a vorbit, intr-o conferinta de presa, despre cum a reusit sa o invinga pe jucatoarea din Rusia castigatoare a cinci turnee de Grand Slam: Am inteles bine jocul ei. Nu i-am oferit ritm si consider ca modul in care joc eu, un pic ciudat, a incomodat-o , a explicat Niculescu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )