Libnet.ro
UNICEF

00:07

Kaiser Chiefs vor reveni cu un nou album Education, Education, Education War! Vezi aici tracklist + trailer!

Devorator Monden Devorator Monden,
Kaiser Chiefs vor reveni cu un nou album Education, Education, Education War! Vezi aici tracklist + trailer!

Education, Education, Education War, cel de-al cincilea album din cariera formatiei Kaiser Chiefs, va fi lansat pe 31 martie 2014. Acesta va fi primul material discografic al baietilor fara tobosarul Nick Hodgsoncare a parasit grupul in 2012, fiind inlocuit intre timp cu Vijay Mistry. Pe trei decembrie membrii Kaiser Chiefs au dezvaluit atat tracklistul . continuă pe Devorator Monden

Q-Tip si Rick Rubin vor produce viitorul album al lui Kanye West!

Cantaretul american si-a exprimat de curand dorinta de a lansa un nou material discografic in vara anului viitor, Kanye West incepand inca de pe acum lucrul la acesta. De curand s-au aflat si cei doi producatori executivi ai albumului, acestia fiind rapperul Q-Tip si legendarul Rick Rubin. Q-Tip este cel care a dezvaluit acest detaliu .

Expert rus: Vinurile moldovenesti vor reveni pe piata ruseasca la anul

Vadim Drobiz, seful Centrului de cercetare a pietei de bauturi alcoolice din Rusia, sustine ca autoritatile sanitare de la Moscova vor impune o noua schema de acces a vinurilor din Moldova pe piata ruseasca.

Vremea geroasa se va instala in urmatoarele doua saptamani, iar ninsorile vor reveni dupa 6 decembrie

Vreme geroasa in urmatoarele doua saptamani. Meteorologii sustin ca temperaturile maxime vor fi mai mici decat cele obisnuite la inceput de decembrie, iar ninsorile vor aparea in majoritatea regiunilor.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )