Libnet.ro
UNICEF

05:30

Keira Knightley este insarcinata! Va deveni mamica pentru prima oara!

ADPM ADPM,
Keira Knightley este insarcinata! Va deveni mamica pentru prima oara!

Dupa ce s-a casatorit, in prima vara anului trecut, cu James Righton, in cadrul unei ceremonii intime desfasurate intr-un orasel micut din sudul Frantei, iata ca acum Keira Knightley este insarcinata si va deveni pentru prima oara mamica anul viitor! . continuă pe ADPM

Actrita Keira Knightley este insarcinata cu primul sau copil

Actrita Keira Knightley este insarcinata cu primul sau copil impreuna cu muzicianul James Righton, informeaza presa britanica, preluata de Mediafax.

Keira Knightley sta departe de bautura. Asteapta primul copil?

Un sfarsit de an plin de bucurii pentru Keira Knightley. Despre actrita se zvoneste ca este insarcinata si asteapta primul copil cu sotul ei, James Righton.

Elena Gheorghe, mamica pentru a doua oara?

Elena Gheorghe se mandreste nu doar cu o cariera de succes, ci si cu o familie extrem de frumoasa. Are un sot iubitor si un copil simpatic foc, iar acum se pregateste sa devina mama pentru a doua oara.

Cursul de referinta a urcat peste 4,45 lei/euro, pentru prima data de la sfarsitul lunii aprilie

Cursul de referinta publicat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a crescut joi cu peste 1 ban si a depasit 4,45 lei/euro pentru prima data de la sfarsitul lunii aprilie, in contextul unei reorientari a investitorilor straini dinspre active emergente catre plasamente cu risc mai scazut, scrie Mediafax.

Cursul de referinta a urcat peste 4,45 lei/euro, pentru prima data in 8 luni

Cursul de referinta publicat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a crescut joi cu peste 1 ban si a depasit 4,45 lei/euro pentru prima data de la sfarsitul lunii aprilie, in contextul unei reorientari a investitorilor straini dinspre active emergente.

Lucian Sanmartean, Steaua: Este un moment trist pentru fotbalul din Romania

Lucian Sanmartean considera ca ratarea calificarii in primavara din Liga Europa este un moment trist pentru fotbalul romanesc, iar rezultatul cu Dinamo Kiev, scor 0-2, este unul frustrant.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,192 seconds )