Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kelemen Hunor si Viktor Orban au convenit asupra unor proiecte vizand interesele comunitatii maghiare din Romania

Hotnews Hotnews,
 Kelemen Hunor si Viktor Orban au convenit asupra unor proiecte vizand interesele comunitatii maghiare din Romania

UDMR si FIDESZ au convenit sambata, la Cluj, asupra unor proiecte pe termen scurt, mediu si lung, care vizeaza interesele comunitatii maghiare din Romania, anunta UDMR dupa intalnirea delegatiilor conduse de Kelemen Hunor si Viktor Orban, transmite News. ro. continuă pe Hotnews

Kelemen Hunor si Viktor Orban au pus la cale proiecte pentru interesele comunitatii maghiare din Romania

UDMR si FIDESZ au convenit sambata, la Cluj Napoca, asupra unor proiecte pe termen scurt, mediu si lung, care vizeaza interesele comunitatii maghiare din Romania .

Ce a spus premierul Ungariei, Viktor Orban, la Cluj, in discursul care nu a fost tradus in romana: Viitorul o sa fie in limba maghiara

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a participat, sambata, la Cluj-Napoca la o ceremonie religioasa la Biserica Centrala Reformata cu ocazia implinirii a 500 de ani de la Reforma Protestanta. Programul a continuat cu o procesiune de 1. 000 de persoane, catre Insitutul Teologic Reformat, unde premierul a rostit un discurs in limba maghiara care nu a fost tradus. Adevarul va prezinta ce mesaje a transmis Orban in respectivul discurs.

Premierul maghiar Viktor Orban ia parte la sfintirea Bisericii Reformate din Floresti, judetul Cluj

Premierul maghiar Viktor Orban participa duminica la slujba de sfintire a Bisericii Reformate din comuna Floresti, judetul Cluj .

Premierul ungar Viktor Orban se afla la Cluj - Napoca

Premierul ungar Viktor Orban se afla la Cluj - Napoca .

Premierul ungar Viktor Orban se afla la Cluj - Napoca

Premierul ungar Viktor Orban se afla la Cluj - Napoca, unde a participat sambata la o slujba organizata cu ocazia implinii a 500 de ani de la Reforma Protestanta, la care au fost prezenti toti episcopii reformati din Bazinul Carpatic, transmite News. ro.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, si-a inceput vizita la Cluj-Napoca

Prim-ministru al Ungariei, Viktor Orban, participa astazi, de la 11. 00, la o slujba organizate de Eparhia Reformata din Ardeal cu ocazia aniversarii a 500 de ani de la Reforma Protestanta. Apoi, premierul va asista la dezvelirea unei statui si la inaugurarea Muzeului Reformat.

FOTO VIDEO Premierul Ungariei, Viktor Orban, in vizita la Cluj-Napoca

Prim-ministru al Ungariei, Viktor Orban, participa astazi, de la 11. 00, la o slujba organizata de Eparhia Reformata din Ardeal cu ocazia aniversarii a 500 de ani de la Reforma Protestanta. Apoi premierul va asista la dezvelirea unei statui si la inaugurarea Muzeului Reformat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )