Libnet.ro
UNICEF

23:15

Kelemen Hunor: Vom anunta joi sustinerea UDMR la turul doi, vrem sa mergem in continuare in coalitie

Hotnews Hotnews,
 Kelemen Hunor: Vom anunta joi sustinerea UDMR la turul doi, vrem sa mergem in continuare in coalitie

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat, marti, dupa sedinta coalitiei de guvernare, ca Uniunea decide joi privind sustinerea in turul doi al alegerilor prezidentiale, dar ca intentia e de a merge in continuare in coalitie, el precizand ca experienta UDMR cu Tariceanu premier a fost foarte buna, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Hunor: Vom lua JOI o decizie privind sustinerea unuia dintre candidati. Am inteles mesajul lui Iohannis ca nu vrea sa negocieze cu nimeni

Kelemen Hunor a declarat ca UDMR nu a luat o decizie privind sustinerea unui candidat sau altul in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Hunor a spus ca va analiza rezultatele si va lua o decizie in urma acestei analize.

Kelemen Hunor: Joi vom decide probabil pe cine sustine UDMR in turul doi

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, duminica seara, ca in zilele urmatoare conducerea Uniunii va lua probabil o decizie in ceea ce priveste sustinerea candidatului din turul al doilea al alegerilor.

Kelemen Hunor: PPE va sustine UDMR indiferent ce decizie va lua Uniunea privind turul doi

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti, intrebat despre recomandarea PPE de a-l sprijini pe Klaus Iohannis, ca PPE va sustine UDMR indiferent ce decizie va lua Uniunea. PPE ne-a sustinut cand.

Candidatul UDMR Kelemen Hunor, pe primul loc in judetul Harghita

Candidatul UDMR Kelemen Hunor s-a clasat pe primul loc in judetul Harghita, obtinand aproape 63% din voturi. Pe locul doi, a fost celalalt candidat maghiar Szilagyi Zsolt, de la PPMT, votat de aproape 11% din.

Kelemen Hunor: Avem voturi peste tot in tara, efortul nostru era necesar si important

Kelemen Hunor, candidatul UDMR la Presedintie, a declarat duminica seara, ca rezultatul obtinut de el la alegerile prezidentiale este unul bun, care confirma ca legatura dintre alegatorii maghiari si UDMR.

Kelemen Hunor: Am votat pentru o Romanie care isi respecta cetatenii

Candidatul UDMR la Presedintie, Kelemen Hunor, a votat, duminica, la sectia de votare nr. 114 din Carta, judetul Harghita, comuna sa natala. Kelemen Hunor a declarat ca a votat pentru o Romanie care sa isi.

Rezultate alegeri prezidentiale Harghita: Primul tur, castigat detasat de Kelemen Hunor - 62,97%

Candidatul UDMR la Presedintie, Kelemen Hunor, s-a clasat pe primul loc in judetul Harghita, obtinand 62,97% din voturi, fiind urmat de candidatul PPMT Szilagyi Zsolt, votat de 10,9% din electori, pe locul al treilea fiind Klaus Iohannis, cu 10,76% din voturi.

Kelemen Hunor a votat un presedinte care sa creeze consens

Candidatul UDMR la Presedintie, Kelemen Hunor, a votat, duminica, la sectia de votare nr. 114 din Carta, judetul Harghita, comuna sa natala. Acesta a declarat la iesirea din sectia de votare ca a pus stampila pentru o Romanie care sa isi respecte cetatenii si care sa aiba un cuvant de spus nu numai in regiunea Marii Negre, precum si pentru un presedinte vizionar, capabil sa creeze consens.

Kelemen Hunor: Am votat cu gandul la o Romanie puternica, pentru o Romanie care isi respecta cetatenii

Kelemen Hunor, candidatul UDMR la prezidentiale, a votat pentru o Romanie care isi respecta cetatenii, precum si pentru un presedinte vizionar, capabil s acreeze consens.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )