Libnet.ro
UNICEF

01:05

Keyshia Cole, indragostita de doi barbati in clipul piesei I Choose You!

Devorator Monden Devorator Monden,
Keyshia Cole, indragostita de doi barbati in clipul piesei I Choose You!

Talentata cantareata americana isi incearca din nou norocul in topuri cu cel mai recent single extras de pe ultimul sau album , intitulat Woman To Woman, material ce a fost lansat in noiembrie 2012. I Choose You a inceput a fi difuzata la radiourile din US de la sfarsitul lunii septembrie, clipul acesteia fiind filmat . continuă pe Devorator Monden

HOT! Britney Spears isi biciuieste dansatoarele in clipul piesei Work B**ch!

Momentul mult asteptat de multi dintre noi a sosit! Legendara Ms. Britney Spears a dezvaluit online clipul celui mai recent single al sau, intitulat Work B**ch. Piesa va face parte de pe cel de-al optulea album din cariera cantaretei care va fi lansat pe trei decembrie, titlul acestuia nefiind inca cunoscut publicului. Clipul piesei Work .

Skylar Grey a lansat clipul piesei Back From The Dead feat. Big Sean Travis Barker!

Cel de-al cincilea single oficial de pe ultimul album al artistei americane beneficiaza acum si de un clip oficial care a avut premiera acum cateva ore. Back From The Dead face parte de pe cel de-al doilea album al lui Skylar Grey, intitulat Dont Look Down, lansat anul acesta in iulie. Clipul piesei, care este .

Fresh! Lena Katina (ex-t.A.T.u.) a lansat clipul piesei Lift Me Up!

Simplitatea este elementul pe care pare a se baza fosta membra a formatiei din Rusia in cadrul noului sau clip, cel pentru single-ul Lift Me Up. Acesta, care are si o versiune in spaniola intitulata Levantame, reprezinta cel de-al doilea single oficial extras de pe viitorul sau album de debut solo care este programat sa .

Meek Mill,Nicki Minaj, French Montana si Fabolous prezinta clipul piesei I B On Dat!

Partial filmat intr-un studio si pe strada, avem parte in clip si de cadre cu cei patru rapperi care isi interpreteaza piesa aflandu-se intr-o incapere complet alba. I B On Dat, colaborarea dintre Meek Mill, Nicki Minaj, French Montana si Fabolous, face parte de pe ultimul mixtape al lui Meek Mill, intitulat Dreamchasers 3, care .

HOT! Wale ne prezinta clipul piesei Golden Salvation!

Rapperul american continua sa isi promoveze cel de-al treilea album din cariera, intitulat The Gifted, prin lansarea unei noi piese promotionale, intitulata Golden Salvation, al carei clip a avut premiera pe 30 septembrie. For the price of fame, what would you do to have them say your name?, intreaba Wale in noua sa piesa in .

Fall Out Boy revin si lanseaza clipul piesei Love, Sex, Death + un nou EP PAX AM Days!

Sa incepem cu inceputul! Pete Wentz, Patrick Stump, Joe Trohman si Andy Hurley, intr-un cuvant Fall Out Boy, isi vor lansa pe 15 octombrie cel de-al patrulea EP din cariera, intitulat PAX AM Days, de pe care au si extras un prim single, Love, Sex, Death. PAX AM Days contine in total opt trackuri, cel .

HOT! Rihanna, sexy in clipul piesei Pour It Up! Vezi aici fotografii de la filmari!

Frumoasa cantareata din Barbados ne va incanta in zilele ce urmeaza cu mult intarziatul clip al single-ului Pour It Up, al treilea extras de pe ultimul album lansat de RiRi, Unapologetic. Rihanna a postat in weekend-ul ce tocmai a trecut cateva fotografii extrem de sexy de la filmarile acestui clip. Artista apare purtand intr-unele un .

Doi barbati din Alexandria au fost retinuti, azi-noapte, pentru ultraj

Un scandal s-a iscat, azi-noapte, pe o strada din Alexandria, protagonisti fiind, se pare, membrii unui clan renumit in oras pentru certurile cu legea. Doi barbati au fost retinuti pentru ultraj, dupa ce au sarit la politistii care venisera sa aplaneze conflictul.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )