Libnet.ro
UNICEF

20:15

Kim Jong Un, mesaj incredibil pentru Donald Trump

Antena3 Antena3,
Kim Jong Un, mesaj incredibil pentru Donald Trump

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a primit o scrisoare de la liderul nord-coreean Kim Jong Un, prin care acesta ii propune o noua intalnire, a anuntat luni Casa Alba. Purtatoarea de cuvant a. continuă pe Antena3

Barack Obama, critici dure pentru Donald Trump, in primul discurs politic major de la incheierea mandatului: Cea mai mare amenintare pentru democratia noastra...

Fostul presedinte al SUA, Barack Obama, a vorbit despre o politica a fricii in SUA in primul sau discurs major de la plecarea de la Casa Alba, in care a lansat un val de critici la adresa succesorului sau,.

Trump asteapta o scrisoare pozitiva de la Kim Jong-un

Donald Trump a declarat ca se asteapta sa primeasca o scrisoare pozitiva de la Kim Jong-un. Cu o zi inainte, presedintele american se aratase optimist in ceea ce priveste acordul pentru dezarmarea nucleara a .

Donald Trump lauda parada militara fara rachete balistice din Coreea de Nord

Presedintele american Donald Trump a postat duminica un mesaj pe Twitter in care il felicita pe omologul sau nord-coreean, Kim Jong-un, pentru organizarea unei parade militare fara rachete balistice cu ocazia aniversarii a 70 de ani de la infiintarea tarii.

Putin l-a invitat pe Kim Jong-un sa viziteze Rusia

Presedintele rus, Vladimir Putin, i-a trimis o invitatie oficiala liderului nord-coreean, Kim Jong-un, pentru a vizita Rusia, conform consilierului de la Kremlin, Yuri Ushakov, scrie Reuters.

Parlamentar rus: Liderul nord-coreean Kim Jong Un a confirmat disponibilitatea de a vizita Rusia

Kim Jong Un a confirmat disponibilitatea sa de a vizita Rusia, a anuntat - conform agentiei de presa RIA - presedinta camerei superioare a Parlamentului rus, Valentina Matvienko, dupa ce s-a intalnit cu liderul Coreei de Nord, sambata, la Phenian, transmite Reuters.

Jim Carrey il compara pe Donald Trump cu nazistii

Jim Carrey a lansat un atac extrem de dur la adresa administratiei prezidentiale americane. intr-un interviu pentru The Daily Telegraph, actorul l-a comparat pe presedintele Donald Trump cu nazistii. Carrey a.

Donald Trump cere Apple sa isi transfere productia din China in Statele Unite

Presedintele american Donald Trump a cerut Apple, sambata, sa isi transfere productia din China in Statele Unite, reluand vechile critici la adresa producatorului iPhone, pe care il preseaza sa contribuie la indeplinirea obiectivului economic al administratiei sale de a reface industria manufacturiera din SUA, transmite MarketWatch.

Donald Trump, dispus sa le raspunda in anumite conditii anchetatorilor care se ocupa de dosarul rus

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a afirmat vineri ca este dispus sa raspunda in anumite conditii la intrebarile celor care ancheteaza o posibila intelegere secreta intre echipa sa de campanie si oficiali rusi, relateaza Reuters.

SUA: Donald Trump cere o ancheta n legatura cu editorialul anonim din New York Times

Presedintele american Donald Trump l-a indemnat pe procurorul general Jeff Sessions sa deschida o ancheta privind un editorial al unui oficial anonim din cadrul Administratiei SUA, publicat de cotidianul New York Times, in care este contestata capacitatea presedintelui de a-si indeplini atributiile.

SURSE: Donald Trump i-a trimis o scrisoare lui Klaus Iohannis

Presedintele SUA, Donald Trump, i-a trimis o scrisoare lui Klaus Iohannis, potrivit unor surse politice, citate de Agerpres. Liderul de la Casa Alba i-ar fi transmis presedintelui Romaniei ca regreta ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )