Libnet.ro
UNICEF

12:15

Topul vnzarilor Bookfest 2018: Yuval Noah Harari, Radu Paraschivescu, Julian Barnes - printre cei mai cumparati autori

Hotnews Hotnews,
 Topul vnzarilor Bookfest 2018: Yuval Noah Harari, Radu Paraschivescu, Julian Barnes - printre cei mai cumparati autori

La editia a XIII-a a Salonului International de Carte Bookfest, care s-a incheiat duminica la Romexpo, Singura poveste, de Julian Barnes, a fost cea mai vanduta carte la Nemira, Ordinea de zi, de eric Vuillard, castigatoare a premiului Goncourt 2017, este in topul vanzarilor la Litera, Un strop de eternitate, de Jacques Salome, a fost titlul cel mai cautat la Curtea Veche Publishing, iar la Humanitas - Doua maturi stau de vorba. Scene romanesti, de Radu Paraschivescu. continuă pe Hotnews

Bookfest 2018. Care sunt surprizele de la cel mai mare targ de carte

Bookfest 2018. Carti pentru copii, romane semnate de autori celebri sau literatura motivationala! Bookfest 2018. Sunt doar cateva dintre tentatiile celui mai mare targ de carte din Romania care si-a deschis.

Presedintele ICR, Liliana Turoiu: Standul Institutului Cultural Roman de la Bookfest 2018 este un spatiu situat la granita dintre literatura si arta plastica (FOTO)

Institutul Cultural Roman se remarca la editia din acest an a Targului de Carte Bookfest printr-un stand inedit, ce pune in valoare titluri recent publicate, dar si opera celebrului artist roman Mihai Topescu, op.

Topul vanzarilor la Bookfest: cele mai cumparate carti

Editia a XIII-a a Salonului International de Carte Bookfest s-a incheiat duminica, evenimentul reunind peste 150 de edituri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )