Libnet.ro
UNICEF

08:00

Kim Kardashian va avea un tata vitreg mai tanar decat ea?

ADPM ADPM,
Kim Kardashian va avea un tata vitreg mai tanar decat ea?

Kim Kardashian va avea un tata vitreg mai tanar decat ea? Astfel se va intampla daca mama ei, Kris Jenner, se va casatori cu iubitul ei, Corey Gamble, in varsta de doar 33 de ani. continuă pe ADPM

I-a trimis din greseala un SMS unui barbat cu 30 de ani mai tanar. Ce a urmat pare desprins din filme

Kasey Bergh, in varsta de 53 de ani, credea ca ii trimite un mesaj unui coleg de munca, in schimb acesta a ajuns la Henry Glendening, mai tanar cu 30 de ani decat ea. Acesta i-a spus femeii ca este dispus sa.

Oculus Rift va fi mai scump decat se credea initial

Dupa ce in urma cu cateva saptamani am aflat pretul unui sistem compatibil cu VR, a venit randul kitului OculusRift sa aiba o valoare asociata. Pentru ca la inceputul lui 2016 ar trebui sa putem achizitiona primele kituri de realitate virtuala pentru acasa, impreuna cu niste PC-uri foarte performante, este normal sa fiti curiosi la [] Oculus Rift va fi mai scump decat se credea initial Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Pasiunea dispare mai repede decat credem: dupa cate luni incepe sexul sa nu mai fie la fel de fierbinte si cat de mult se inrautateste situatia dupa 15 ani

Pasiunea de la inceputul unei relatii se stinge mult mai repede decat ne-am inchipui. Iar dupa 15 ani de casnicie, situatia este si mai dramatica in ceea ce priveste atractia sexuala, conform unor cercetari desfasurate in acest sens.

S-a dus la serviciu cu un decolteu mai mult decat generos. Nu se astepta sa i se intample asta

O chelnerita de 26 de ani a facut un experiement interesant intr-un bar din Amsterdam. Ea s-a afisat la serviciu in doua tinute complet diferite pentru a vedea in ce caz primeste bacsis mai mare. intr-una.

Sorin Oprescu ar putea fi din nou internat. Avocat: Referatul DNA, mai mult decat eliptic

Sorin Oprescu afla astazi cat mai ramane in arest. Procurorii au cerut prelungirea mandatului de arestare, iar magistratii de la Tribunalul Bucuresti vor lua o decizie. intre timp, Oprescu este vizitat de.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2532 seconds )