Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohanis o recomanda pe Alina Gorghiu la sefia PNL. Teodor Atanasiu renunta la candidatura si-i cere si lui Orban sa renunte/ Ludovic Orban anunta ca va continua cursa pentru sefia PNL

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohanis o recomanda pe Alina Gorghiu la sefia PNL. Teodor Atanasiu renunta la candidatura si-i cere si lui Orban sa renunte/ Ludovic Orban anunta ca va continua cursa pentru sefia PNL

Klaus Iohannis o propune pe Alina Gorghiu pentru pozitia de presedinte al Partidului National Liberal, au declarat surse oficiale pentru B1TV. Anuntul lui Iohannis a fost facut miercuri seara, in timpul sedintei PNL. Postul de televiziune mai relateaza, citand surse din interiorul partidului, ca senatorul Teodor Atanasiu si-a retras candidatura pentru sefia formatiunii politice. In cursa ar ramane astfel Ludovic Orban, a carui candidatura a fost anuntata oficial, si Alina Gorghiu. UPDATE Teodor Atanasiu: I-am propus si lui Ludovic Orban sa ne retragem si sa lasam locul unui tanar. Alina Gorghiu a fost sufletul campaniei electorale. Orban nu vrea insa sa se retraga. Gorghiu va fi interimar pana la urmatorul Congres al PNL care va avea loc in 2017. UPDATE Ludovic Orban, dupa sedinta PNL: Nu ma retrag din cursa pentru sefia PNL. Orban spune ca nimeni nu i-a cerut sa se retraga din cursa. continuă pe Hotnews

Surse: Klaus Iohannis o recomanda pe Alina Gorghiu la sefia PNL

Klaus Iohannis o propune pe Alina Gorghiu la sefia PNL, au afirmat surse oficiale citate de B1 TV. Anuntul lui Iohannis a fost facut miercuri seara, in timpul sedintei Partidului National Liberal. Pana in acest.

Surse: Klaus Iohannis o recomanda pe Alina Gorghiu la sefia PNL. Atanasiu renunta la candidatura

Klaus Iohannis o propune pe Alina Gorghiu la sefia PNL, au afirmat surse oficiale citate de B1 TV. Anuntul lui Iohannis a fost facut miercuri seara, in timpul sedintei Partidului National Liberal. Pana in acest.

Klaus Iohannis o recomanda pe Alina Gorghiu la sefia PNL. Atanasiu renunta la candidatura

UPDATE: 21:01: Ludovic Orban a plecat primul de la sedinta PNL, relateazaB1 TV. El a declarat ca nu renunta la candidatura pentru sefia PNL. in timpul sedintei, acestuia i s-a cerut sa se retraga.

Alina Gorghiu si-a anuntat candidatura la sefia PNL. Teodor Atanasiu se retrage din cursa

Prim vicepresedintele PNL Alina Gorghiu si-a anuntat, miercuri, in sedinta informala a liderilor PNL care se desfasoara la aceasta ora, intentia de a candida la functia de presedinte al partidului, in.

Atanasiu, dupa sedinta PNL: Iohannis o va sustine si vota pe Alina Gorghiu (VIDEO)

Teodor Atanasiu a declarat, miercuri seara, in urma sedinteiPNL, ca presedintele Klaus Iohannis o va sustine pe Alina Gorghiu la sefia partidului. Iohannis ne-a transmis ca a vorbit serios cand a spus.

Cine va fi instalat la sefia PNL, in locul lui Iohannis: Teodor Atanasiu si Ludovic Orban, favoriti

Partidul National Liberal este asteptat sa isi aleaga joi presedintele, in cadrul Biroului Politic National, in conditiile in care Klaus Iohannis urmeaza sa fie investit in functia de presedinte al Romaniei. in cursa pentru sefia formatiunii s-au inscris, pana acum, vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu si liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Ludovic Orban.

UPDATE. Cum se trag sforile pentru sefia PNL. A aparut o candidatura-surpriza

Alina Gorghiu si Ludovic Orban se vor confrunta in cursa pentru sefia PNL, la sedinta de maine a Biroului Politic.

Crin Antonescu afirma ca il va sustine pe Ludovic Orban la sefia PNL / Despre Klaus Iohannis: Este un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste

Crin Antonescu a declarat marti, pentru Gandul. info, ca il va vota pe Ludovic Orban la sefia PNL, in conditiile in care liberalii isi vor alege joi noul sef al partidului, dupa ce Klaus Iohannis a castigat cursa prezidentiala in fata lui Victor Ponta.

Ludovic Orban si-a anuntat candidatura la sefia PNL. Are sprijinul lui Crin Antonescu

Deputatul PNL, Ludovic Orban a anuntat, marti, ca va candida la sefia PNL dupa alegerea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte, el aratand ca este sustinut de foarte multi membri ai partidului.

Ludovic Orban va candida pentru sefia PNL

Ludovic Orban si-a anuntat, ieri, intr-o conferinta de presa, decizia sa candideze la sefia PNL, dupa alegerea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2243 seconds )