Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Angajamentul Romaniei pentru independenta justitiei este ireversibil

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Angajamentul Romaniei pentru independenta justitiei este ireversibil

Presedintele Klaus Iohannis apreciaza ca Raportul elaborat de catre Comisia Europeana, in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV), confirma, pentru al treilea an consecutiv, progresele inregistrate. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: Raportul MCV confirma, pentru al treilea an consecutiv, progresele cu privire la reforma in sistemul judiciar si lupta impotriva coruptiei

Presedintele Klaus Iohannis apreciaza ca Raportul elaborat de catre Comisia Europeana, in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV), document publicat miercuri, confirma, pentru al treilea an consecutiv, progresele inregistrate de Romania cu privire la reforma in sistemul judiciar si lupta impotriva coruptiei, informeaza Administratia Prezidentiala. Romania se afla pe o directie ascendenta in indeplinirea obiectivelor din cadrul MCV, angajamentul tarii noastre pentru consolidarea statului de drept si independenta justitiei fiind unul ireversibil, se mai arata in comunicatul Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu noul premier al Republicii Moldova, Pavel Filip

Presedintele Klaus Iohannis va avea marti, la Palatul Cotroceni, o intrevedere cu noul premier al Republicii Moldova, Pavel Filip, care efectueaza o vizita in Romania. Presedintele Romaniei il va primi.

Klaus Iohannis: Ideea alegerilor primarilor in doua tururi de scrutin este foarte buna

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica, la Iasi, ca ideea alegerilor pentru functia de primar in doua tururi de scrutin este foarte buna, el adaugand ca schimbarea legii actuale depinde de partidele parlamentare si de Guvern si le doreste acestora sa gaseasca cea mai inteleapta solutie.

UPDATE VIDEO Klaus Iohannis, in discursul de Ziua Unirii: Sper ca vom avea un an electoral decent. Nu putem continua inseland sperantele oamenilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica, la Iasi, ca spera ca 2016 va fi un an electoral decent si ca este nevoie de abordari, idei si oameni noi care au inteles ca metehnele trecutului trebuie sa ramana ale trecutului, precizand ca iti va face auzita vocea, dar nu pentru a intra in campanie.

Doua persoane, duse la Politia din Sibiu, dupa ce au fotografiat casa presedintelui Klaus Iohannis

Doua persoane au ajuns, marti seara, sediul Politiei Sibiu, dupa ce au fotografiat casa din Sibiu a presedintelui Klaus Iohannis. in urma verificarilor, politistii au stabilit ca ei nu reprezinta niciun pericol.

Remus Cernea face apel la Klaus Iohannis si la Prima Doamna sa nu mai poarte blanuri

Deputatul independent Remus Cernea a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis si sotiei sale, Carmen Iohannis, in care le cere sa nu poarte articole vestimentare realizate din blanuri de animale.

Noul premier al Republicii Moldova, in vizita la Bucuresti. Pavel Filip se va intalni cu Dacian Ciolos si Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos vor avea, marti, intrevederi cu noul premier al Republicii Moldova, Pavel Filip, in cadrul vizitei pe care acesta o efectueaza la Bucuresti.

Cum a venit Klaus Iohannis imbracat la Ziua Unirii mici de la Iasi. Moldovenii au ramas masca

Presedintele Klaus Iohannis a participat la manifestarile de duminica de la Iasi organizate de Ziua micii Uniri, dintre Moldova si Tara Romaneasca. A rostit un discurs in stilu-i clasic, a trecut in revista.

Radu Tudor: Vad foarte tulbure destinul lui Iohannis. il vad deja executat de oamenii lui Basescu

Radu Tudor este de parere ca destinul politic al presedintelui Klaus Iohannis este unul foarte tulbure. Vad ca isi ia mainile din povestea asta de lupta pentru putere si lasa tot felul de indivizi, cu.

Presedintele BERD vine in Romania pentru a discuta cu Klaus Iohannis, Dacian Ciolos si Mugur Isarescu

Presedintele Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), Suma Chakrabarti, vine in Romania, in perioada 1- 2 februarie 2016, pentru a purta discutii cu oficialii romani si cu partenerii de afaceri, se arata intr-un comunicat al bancii remis, astazi, redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )