Libnet.ro
UNICEF

22:30

Klaus Iohannis: Ideea alegerilor primarilor in doua tururi de scrutin este foarte buna

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis: Ideea alegerilor primarilor in doua tururi de scrutin este foarte buna

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica, la Iasi, ca ideea alegerilor pentru functia de primar in doua tururi de scrutin este foarte buna, el adaugand ca schimbarea legii actuale depinde de partidele parlamentare si de Guvern si le doreste acestora sa gaseasca cea mai inteleapta solutie. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Iohannis: Ideea alegerii primarilor in doua tururi de scrutin este foarte buna/ Ciolos spune ca studiaza toate posibilitatile, inclusiv varianta asumarii raspunderii in Parlament

Premierul Dacian Ciolos a declarat duminica, la Iasi, raspunzand intrebarilor presei, ca va discuta cu partidele politice despre ideea unei ordonante de urgenta referitoare la desfasurarea alegerilor locale in doua tururi de scrutin, el aratand ca studiaza toate posibilitatile cu privire la implementarea acestei masuri, printre care ar fi inclusiv cea a asumarii raspunderii in Parlament.

Iohannis, despre alegerea primarilor in doua tururi: E o idee foarte buna. Partidele sa gaseasca cea mai inteleapta solutie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, la Iasi, ca ideea alegerii primarilor in doua tururi de scrutin este una foarte buna, insa se pune intrebarea daca legea mai poate fi schimbata cu atat de putin timp inaintea alegerilor si daca partidele pot ajunge la un consens pe aceasta problema.

Iohannis: Ideea alegerii primarilor in doua tururi este foarte buna

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica la Iasi, ca ideea alegerii primarilor in doua tururi de scrutin este una foarte buna, insa se pune intrebarea daca legea mai poate fi schimbata cu atat de.

Ce negocieri se poarta pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi

La presiunea PNL, Guvernul Ciolos ia in calcul angajarea raspunderii in Parlament privind revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, desi risca sa fie demis. Jocul liberalilor avantajeaza, indirect, si UNPR in negocierile la sange pe care le poarta cu PSD.

PSD se opune adoptarii unei OUG pentru alegerea primarilor in doua tururi: Guvernul sa ramana consecvent mandatului primit de Parlament

Presedintele PSD Liviu Dragnea a aratat ca programul de guvernare al Executivului Ciolos nu cuprinde drept obiectiv revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, precizand ca Guvernul nu trebuie sa ia in seama propunerea PNL de a adopta o ordonanta de urgenta in acest sens.

Iohannis se pronunta in favoarea alegerii primarilor in doua tururi de scrutin

Ideea alegerii primarilor in doua tururi de scrutin este sustinuta de presedintele Klaus Iohannis. Acesta a declarat azi la Iasi ca schimbarea legii in acest sens depinde de partidele Parlamentare, anunta Agerpres.

PNL nu abandoneaza ideea alegerii primarilor din doua tururi de scrutin

Deputatul PNL Gheorghe Ialomitianu a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, ca liberalii nu abandoneaza ideea alegerii primarilor in doua tururi de scrutin, transmit surse din presa.

Ciolos schimba foaia. Premierul nu exclude modificarea legislatiei, astfel incat primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin

Premierul Dacian Ciolos a declarat azi, la Iasi, dupa ce a fost intrebat de jurnalisti, ca vrea sa discute cu partidele parlamentare despre ideea unei ordonante de urgenta referitoare la desfasurarea alegerilor locale in doua tururi de scrutin, anunta Agerpres.

Gorghiu ii solicita lui Dragnea sa accepte ideea alegerilor pentru primari in doua tururi

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a solicitat sambata liderului PSD, Liviu Dragnea, sa se solidarizeze cu romanii care doresc o competitie reala la alegerile locale si sa accepte ideea alegerilor pentru primari in doua tururi de scrutin.

Gorghiu: Premierul spune ca nu are o problema cu alegeri in doua tururi. insa vrea consens politic

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, vineri, la Galati, ca premierul Dacian Ciolos a spus ca nu are o problema cu ideea alegerii primarilor in doua tururi, dar acest lucru ar trebui sa se intample prin consens politic, nu prin ordonanta de urgenta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )