Libnet.ro
UNICEF

17:45

Klaus Iohannis, ATAC DUR la adresa lui Ponta privind salariile demnitarilor. Vezi reactiile lui Ponta, Oprea si Traian Basescu

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis, ATAC DUR la adresa lui Ponta privind salariile demnitarilor. Vezi reactiile lui Ponta, Oprea si Traian Basescu

Presedintele Klaus Iohannis a scris, vineri, pe pagina personala de Facebook, ca a vorbit de mai multe ori cu Victor Ponta pe tema salariilor pentru demnitari. Reactia sefului statului apare ca urmare a declaratiilor facute de primul-ministru in spatiul public. Problema privind salariile demnitarilor a starnit si reactia politicienilor Gabriel Oprea, Alina Gorghiu si Rovana Plumb, care l-au contrazis pe Victor Ponta. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, ATAC DUR la adresa lui Ponta privind salariile demnitarilor. Vezi reactiile lui Ponta si Oprea

Presedintele Klaus Iohannis a scris, vineri, pe pagina personala de Facebook, ca a vorbit de mai multe ori cu Victor Ponta pe tema salariilor pentru demnitari. Reactia sefului statului apare ca urmare a declaratiilor facute de primul-ministru in spatiul public. Problema privind salariile demnitarilor a starnit si reactia politicienilor Gabriel Oprea, Alina Gorghiu si Rovana Plumb, care l-au contrazis pe Victor Ponta.

Klaus Iohannis, atac dur la Victor Ponta: Am dubii ca Romania mai are un guvern functional

Klaus Iohannis il ataca dur pe Victor Ponta, in scandalul ordonantei care prevedea marirea salariilor demnitarilor adoptate de premierul interimar Gabriel Oprea si cu care Ponta sustine ca nu este de acord si pe.

Alina Gorghiu, ATAC la adresa premierului: Ponta a fost complice la adoptarea ordonantei cu salariile demnitarilor

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a transmis, vineri, pe pagina personala de Facebook, ca premierul Victor Ponta a fost complice la adoptarea ordonantei prin care se maresc salariile demnitarilor.

Klaus Iohannis a semnat decretul privind reluarea atributiilor de premier de catre Victor Ponta

Klaus Iohannis a semnat, joi dimineata, decretul privind incetarea interimatului de prim-ministru pentru Gabriel Oprea si reluarea atributiilor de premier de catre Victor Ponta.

Val de comunicate de presa PSD la adresa lui Klaus Iohannis, in scandalul salariilor demnitarilor. De la joc incorect al consilierilor la banuiala de nemultumire marunta, personala

PSD s-a mobilizat vineri cu mai multe declaratii din parte membrilor sai la adresa presedintelui Klaus Iohannis, in urma scandalului privind amanarea ordonantei de crestere a salariilor pentru demnitarii de rang inalt. Dupa ce premierul Victor Ponta a iesit sa anunte ca aceasta masura trebuie luata odata cu salariile tuturor functionarilor de stat si a afirmat ca ordonanta a fost decisa de Iohannis cu premierul interimar Gabriel Oprea, invocand faptul ca Dan Mihalache, seful cancelariei prezidentiale, este al doilea presedinte al Romaniei, presedintele a reactionat pe Facebook, acuzand ca nu poate accepta ca premierul sa revina asupra unei decizii deja luate si a acuzat o lipsa de coerenta.

Prima minciuna dupa revenirea in tara? Gabriel Oprea: Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au pus de acord asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor / Ponta afirmase ca Oprea si Iohannis s-au inteles dar el nu a fost de acord

Viceprim-ministrul Gabriel Oprea il contrazice pe premierul Victor Ponta si sustine ca ideea ordonantei privind cresterea salariilor demnitarilor a apartinut Guvernului si lui Victor Ponta, care s-ar fi pus de acord cu presedintele Klaus Iohannis asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor. Victor Ponta a intervenit, joi seara, intr-o emisiune televizata si a declarat ca el stia ca presedintele Klaus Iohannis si Gabriel Oprea au discutat si astfel s-a ajuns la aprobarea ordonantei privind salariile demnitarilor.

Ponta a ajuns la Guvern, urmand sa isi preia atributiile de premier dupa o absenta de aproape o luna

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi dimineata, decretul privind incetarea interimatului in exercitarea functiei de prim-ministru pentru Gabriel Oprea si reluarea atributiilor de premier de catre Victor Ponta. Administratia Prezidentiala a anuntat, joi dimineata, ca presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind incetarea interimatului in exercitarea functiei de prim-ministru.

Klaus Iohannis a semnat decretul prin care Victor Ponta isi reia atributiile de premier

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul privind incetarea interimatului in exercitarea functiei de prim-ministru, anunta Administratia Prezidentiala. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a.

Klaus Iohannis, cina cu musulmanii. Muftiul Iusuf Murat: Daca marea moschee reprezinta un minim risc la adresa sigurantei, eu retrag proiectul

Presedintele Klaus Iohannis a luat miercuri seara cina de Iftar impreuna cu musulmanii, afirmandu-si sprijinul, si prin declaratii, pentru comunitatea musulmana din Romania.

Victor Ponta ii raspunde lui Klaus Iohannis: De pe 5 iunie nu am mai vorbit deloc

Victor Ponta reactioneaza la atacul presedintelui Klaus Iohannis. O precizare utila pentru opinia publica - Ultima discutie a mea cu dl Iohannis a fost in ziua de 5 iunie, cand mi-a cerut sa demisionez. De atunci nu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )