Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ponta a ajuns la Guvern, urmand sa isi preia atributiile de premier dupa o absenta de aproape o luna

Adevărul Adevărul,
Ponta a ajuns la Guvern, urmand sa isi preia atributiile de premier dupa o absenta de aproape o luna

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi dimineata, decretul privind incetarea interimatului in exercitarea functiei de prim-ministru pentru Gabriel Oprea si reluarea atributiilor de premier de catre Victor Ponta. Administratia Prezidentiala a anuntat, joi dimineata, ca presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind incetarea interimatului in exercitarea functiei de prim-ministru. continuă pe Adevărul

Ponta isi reia atributiile de premier dupa o absenta de aproape o luna

Victor Ponta a ajuns la Guvern, joi dimineata, in jurul orei 10. 00 si urmeaza sa isi preia atributiile de premier dupa o absenta de aproape o luna, la Palatul Victoria aflandu-se si fostul ministru al Transporturilor Ioan Rus.

Victor Ponta se intoarce in fruntea Guvernului. Klaus Iohannis a semnat decretul

UPDATE - Victor Ponta a ajuns la Guvern, joi dimineata, in jurul orei 10. 00, el urmand sa isi preia atributiile de premier dupa o absenta de aproape o luna. Victor Ponta a ajuns la.

Decretul semnat de seful statului, prin care Victor Ponta isi reia atributiile de premier, a fost publicat in Monitorul Oficial

Decretul semnat de presedintele Klaus Iohannis, potrivit caruia interimatul lui Gabriel Oprea la conducerea Guvernului inceteaza, iar Victor Ponta isi reia atributiile de premier a fost publicat in Monitorul.

UPDATE Victor Ponta isi reia atributiile de premier. Klaus Iohannis a semnat incetarea interimatului lui Gabriel Oprea

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi dimineata decretul de incetare a interimatului lui Gabriel Oprea la conducerea Guvernului. O data cu publicarea decretului prezidential in Monitorul Oficial al Romaniei, interimatul lui Gabriel Oprea se incheie iar Victor Ponta isi reia exercitarea atributiilor constitutionale si legale de prim-ministru al Guvernului, informeaza Administratia prezidentiala. UPDATE Victor Ponta a ajuns la Guvern in jurul orei 10:00, urmand sa isi preia atributiile de premier dupa o absenta de aproape o luna. Potrivit Mediafax, la Palatul Victoria se afla la acea ora si fostul ministru al Transporturilor Ioan Rus.

Ponta a ajuns la Guvern. Si-a preluat ATRIBUTIILE DE PREMIER dupa o absenta de 25 de zile

Victor Ponta a ajuns la Guvern singur, urcand scarile Palatului Victoria sprijinindu-se in carje, ca si cu o zi in urma.

Klaus Iohannis a semnat decretul prin care Victor Ponta isi reia atributiile de premier

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul privind incetarea interimatului in exercitarea functiei de prim-ministru, anunta Administratia Prezidentiala. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )