Libnet.ro
UNICEF

17:30

Klaus Iohannis a atacat la CCR Legea privind mandatul nelimitat al rectorilor

B1 B1,
Klaus Iohannis a atacat la CCR Legea privind mandatul nelimitat al rectorilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a atacat la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) Legea privind mandatul nelimitat al rectorilor. Actul normativ, care a fost trimis la promulgare pe 29. continuă pe B1

Klaus Iohannis a sesizat CCR asupra legii privind suplimentele alimentare

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat vineri Curtea Constitutionala in legatura ca u legea privind suplimentele alimentare, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului argumenteaza, in obiectia de neconstitutionalitate ca modul de adoptare incalca Legea fundamentale si anume competenta primei Camere sesizate .

Klaus Iohannis a promulgat legea acum. Milioane de romani sunt vizati. Intra in vigoare de la 1 ianuarie 2021

Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care modifica plafonul pentru aplicarea cotei reduse de TVA de 5% asupra bazei de impozitare pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 de metri patrati. Prevederile legii intra in vigoare din data de 1 ianuarie 2021. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea: TVA de .

Klaus Iohannis, sedinta la ora 11.00 pe tema Planului National de Relansare si Rezilienta

Presedintele Klaus Iohannis participa vineri, de la ora 11. 00, la o sedinta pe tema Planului National de Relansare si Rezilienta. La intalnire participa premierul Ludovic Orban, ministrul Finantelor Florin Citu si ministrul Fondurilor Europene Marcel Bolos.

Iohannis ataca la CCR legea care le da mandat pe viata rectorilor

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legea adoptata de Parlament cu un amendament PSD care le-ar permite rectorilor sa isi pastreze pe viata functiile de la varful universitatilor.

Gabriela Firea, mesaj catre liberali: ii cerem lui Orban si presedintelui sa nu blocheze legea privind redeschiderea pietelor. Nu e loc de orgolii

Gabriela Firea, candidat al PSD pentru Senat, le cere premierului Ludovic Orban si presedintelui Klaus Iohannis sa nu atace la CCR legea care permite redeschiderea pietelor in spatii inchise.

Legea privind preventia si depistarea precoce a diabetului, promulgata de seful statului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea privind preventia si depistarea precoce a diabetului, transmite Administratia Prezidentiala. Actul normativ are ca obiect instituirea unor masuri si mecanisme legale pentru prevenirea si depistarea precoce a diabetului.

Legea privind preventia si depistarea precoce a diabetului, promulgata de seful statului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea privind preventia si depistarea precoce a diabetului, transmite Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, pentru reexaminare, legea care permite dublarea alocatiei pentru copii

Klaus Iohannis trimite inapoi in Parlament legea care dubleaza alocatiile copiilor. in prezent este in vigoare o majorare a alocatiilor cu 20%. Legea a fost atacata si la CCR, insa cererea a fost.

Klaus Iohannis va efectua o vizita oficiala la Chisinau dupa ce Maia Sandu va prelua mandatul de presedinte al Republicii Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a discutat la telefon, in aceasta dimineata, cu Maia Sandu. Seful statului a felicitat-o pe lidera proeuropeana pentru victoria in alagerile din Republica Moldova si a precizat ca la.

Presedintele Iohannis cere reexaminarea Legii privind dublarea alocatiilor copiilor

Presedintele Klaus Iohannis a cerut, vineri, reexaminarea legii prin care alocatiile copiilor vor creste esalonat si a trimis din nou legea la Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )