Libnet.ro
UNICEF

10:30

Klaus Iohannis a sesizat CCR asupra legii privind suplimentele alimentare

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis a sesizat CCR asupra legii privind suplimentele alimentare

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat vineri Curtea Constitutionala in legatura ca u legea privind suplimentele alimentare, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului argumenteaza, in obiectia de neconstitutionalitate ca modul de adoptare incalca Legea fundamentale si anume competenta primei Camere sesizate . continuă pe Adevărul

Iohannis a sesizat CCR asupra legii privind suplimentele alimentare

Seful statului argumenteaza, in obiectia de neconstitutionalitate ca modul de adoptare incalca Legea.

ASTAZI: Comisia juridica a Senatului dezbate cererea presedintelui Iohannis de reexaminare a legii privind data alegerilor

Comisia juridica, de numiri, disciplina, imunitati si validari a Senatului are o sedinta astazi la ora 10:30 pentru a dezbate solicitarea presedintelui Klaus Iohannis de reexaminare a legii care permite Parlamentului sa stabileasca data alegerilor, in detrimentul guvernului.

Iohannis a sesizat CCR privind legea prin care este redusa varsta de pensionare pentru avocatii care au handicap grav

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat vineri Curtea Constitutionala asupra actului normativ pentru completarea Legii 722016 privind sistemul de pensii si alte drepturi de asigurari sociale ale avocatilor. Legea reglementeaza situatia asiguratilor care contribuie la fondul de pensii, in conditii de handicap preexistent calitatii de asigurat. Astfel, avocatii cu handicap grav vor beneficia de o reducere a varstei de pensionare.

Presedintele Iohannis cere reexaminarea Legii privind dublarea alocatiilor copiilor

Presedintele Klaus Iohannis a cerut, vineri, reexaminarea legii prin care alocatiile copiilor vor creste esalonat si a trimis din nou legea la Parlament.

Klaus Iohannis cere reexaminarea legii care permite ca arhitectul sef sa fie numit din randul persoanelor fara studii de arhitectura sau urbanism

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Parlamentului, pentru reexaminare Legea care extinde sfera conditiilor de studii necesare pentru a putea ocupa functia de arhitect-sef la nivelul municipiilor resedinta.

Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, pentru reexaminare, legea care permite dublarea alocatiei pentru copii

Klaus Iohannis trimite inapoi in Parlament legea care dubleaza alocatiile copiilor. in prezent este in vigoare o majorare a alocatiilor cu 20%. Legea a fost atacata si la CCR, insa cererea a fost.

Klaus Iohannis organizeaza azi la Cotroceni o sedinta de evaluare a masurilor privind gestionarea pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis participa marti de la ora 15. 00 la o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19. Printre participanti se mai regasesc premierul Ludovic Orban, ministrul Sanatatii Nelu Tataru sau seful DSU Raed Arafat.

Klaus Iohannis anunta Planul National de Redresare si Rezilienta. 30 de miliarde de euro, pregatiti pentru resuscitarea economiei

Presedintele Klaus Iohannis a facut vineri cateva observatii privind starea de alerta, cerand ca noile masuri intrate in vigoare luni sa fie respectate. El a anuntat totodata ca se pregatesc noi masuri de redresare economica.

Klaus Iohannis, sedinta la ora 11.00 pe tema Planului National de Relansare si Rezilienta

Presedintele Klaus Iohannis participa vineri, de la ora 11. 00, la o sedinta pe tema Planului National de Relansare si Rezilienta. La intalnire participa premierul Ludovic Orban, ministrul Finantelor Florin Citu si ministrul Fondurilor Europene Marcel Bolos.

KLAUS IOHANNIS: Avem un numar prea mare de cazuri grave la ATI

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca efectul masurilor de la inceputul lui octombrie il reprezinta plafonarea vizibila a numarului de cazuri de COVID-19, dar plafonarea la 10. 000 de cazuri e mult prea sus. Iohannis a remarcat ca avem un numar prea mare de cazuri grave la ATI si de decese, subliniind ca masurile in vigoare incepand de luni isi vor arata efectele in 2-3 saptamani, transmite News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )