Libnet.ro
UNICEF

12:15

Klaus Iohannis: Avem azi un rezultat foarte bun. ii chem alaturi de mine pe cei care nu vor sa dea toata puterea unui singur partid (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Avem azi un rezultat foarte bun. ii chem alaturi de mine pe cei care nu vor sa dea toata puterea unui singur partid (VIDEO)

Al doilea favorit pentru scaunul de la Cotroceni, Klaus Iohannis, a declarat, duminica seara, la incherea urnelor primului scrutin la prezidentiale, ca a obtinut rezultat foarte bun, care arata ca romanii doresc. continuă pe B1

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis: Romanii au votat corect, avem un rezultat foarte bun

Klaus Iohannis, candidatul ACL, a declarat, dupa anuntarea exit-poll-urilor, ca rezultatul alegerilor de duminica seara este un rezultat foarte bun, multumindu-le in acelasi timp romanilor care au iesit sa voteze.

VIDEO Klaus Iohannis: Sunt singurul candidat ramas in cursa dispus sa garanteze independenta justitiei si statul de drept. Ii chem alaturi de mine pe toti romanii care vor ca legea sa fie lege

Candidatul Aliantei Crestin-Liberale la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat, duminica seara, dupa incheierea votului pentru turul intai, ca De acum lupta se da intre mine si Victor Ponta. Sunt singurul candidat ramas in cursa dispus sa garanteze independenta justitiei si statul de drept. Ii chem alaturi de mine pe toti romanii care vor ca legea sa fie lege si nu vor ca toata puterea sa fie in mainile unui singur partid. Victor Ponta si Klaus Iohannis se claseaza pe primele doua locuri ale tuturor celor 4 exit-poll-uri realizate de televiziunile de stiri, ei fiind candidatii care merg in turul al doilea al alegerilor.

VIDEO. Klaus Iohannis: Sunt singurul care GARANTEAZA INDEPENDENTA JUSTITIEI

La scurt timp dupa afisarea exit-poll-urilor, Klaus Iohannis a declarat ca este un rezultat bun care arata ca se produce schimbarea. Iohannis a mai spus ca: vreau sa le multumesc oamenilor car au votat, indiferent pentru cine, si multumiri speciale celor care au votat Romania lucrului curat, adica pe mine. Am ramas doi, eu si Victor Pponta. Este evident acum ca romanii au de ales intre doua variante, Romania Lucrului Bine Facut, o Romanie normala, pe de alta parte Romania lucruluri prost facut, o romanie a scandalului si a minciunii.

Klaus Iohannis, final de campanie electorala pentru turul I, la Sibiu: In aceasta piata au murit oameni pentru ca noi sa avem dreptul sa votam. Nu irositi acest vot

Klaus Iohannis si-a incheiat campania electorala la Sibiu, orasul al carui primar este, indemnandu-si alegatorii sa mearga la vot, pentru a scapa de Romania lui Victor Ponta, cu baroni care se imbogatesc de la o zi la alta si cu politicieni care fac legi pentru a scapa de justitie.

Klaus Iohannis: Rezultatul arata foarte clar ca romanii au votat corect

Victor Ponta si Klaus Iohannis incep o noua batalie, pentru prima functie in stat, in turul doi al alegerilor prezidentiale. Klaus Iohannis a declarat, dupa rezultate, ca este singurul candidat ramas.

Klaus Iohannis: Am votat pentru Romania lucrului bine facut, o Romanie normala

Klaus Iohannis, candidatul ACL, a ales sa voteze la Sibiu pentru Romania lucruri bine facut, o Romanie normala, alaturi de sotia sa a carei zi de nastere este chiar azi.

UPDATE Numaratoare paralela a ACL: Dupa numararea a aproape 99% sectii de votare: Victor Ponta-40,61% si Klaus Iohannis 30,23%

00:Dupa numararea a98,69% sectii de votare:Victor Ponta-40,61% si Klaus Iohannis 30,23%. UPDATE 02:35 Dupa numararea a 95% sectii de votare: Victor Ponta-40,34% si Klaus Iohannis 30,34%. CP Tariceanu 5,12%, Elena Udrea 5,12%, K Hunor 3,60%, Monica Macovei 4,38%.

Klaus Iohannis a denuntat PROASTA ORGANIZARE a alegerilor in tara si diaspora. A cerut BEC prelungirea votarii

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a denuntat proasta organizare a alegerilor in tara si in strainatate, unde multi alegatori nu au putut vota. Iohannis a solicitat Biroului Electoral Central prelungirea timpului alocat votarii.

Prima sectie de votare inchisa, in Noua Zeelanda, si primele rezultate: Klaus Iohannis pe primul loc, urmat de Monica Macovei

Prima sectie unde procesul de votare a luat sfarsit este Noua Zeelanda/Auckland, datorita diferentelor de fus orar. Aici, procesul de votare a inceput sambata, la ora 20:00 ora Romaniei. Potrivit rezultatelor publicate de HotNews. ro , Klaus Iohannis,.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Candidatul Klaus Iohannis a votat la Sibiu, de ziua sotiei sale, Carmen

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale 2014, a votat duminica dimineata, la ora 9. 30, la Scoala Numarul 4 din Sibiu, de pe strada Spartacus. Cunoscut pentru punctualitate, Iohannis a ajuns la ot la ora anuntata, venind la urne de mana cu sotia sa, Carmen.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )