Libnet.ro
UNICEF

11:15

Klaus Iohannis la Bruxelles: Am incheiat 90 de dosare, ceea ce arata intensitatea si calitatea muncii noastre

B1 B1,
Klaus Iohannis la Bruxelles: Am incheiat 90 de dosare, ceea ce arata intensitatea si calitatea muncii noastre

In ciuda asteptarilor mici, Romania a reusit sa incheie 90 de dosare, performante ce reflectaatat intensitatea muncii noastre, cat si calitatea, a declarat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Presedintia romana a Consiliului UE a avut rezultate mult mai bune decat se asteptau toti

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca Presedintia romana a Consiliului Uniunii Europene a incheiat 90 de dosare legislative, aratand ca multi au fost surprinsi de acest lucru, deoarece se.

Iohannis: Presedintia romana a Consiliului UE a avut rezultate mult mai bune decat se asteptau toti Juncker: Rezultatele presedintiei romane sunt remarcabile

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca Presedintia romana a Consiliului Uniunii Europene a incheiat 90 de dosare legislative, aratand ca multi au fost surprinsi de acest lucru, deoarece se asteptau ca mandatul Romaniei sa fie unul mediocru, scrie Agerpres.

KLAUS IOHANNIS: Presedintia Romaniei la Consiliul UE a fost una foarte buna

Presedintia Romaniei la Consiliul UE a fost una foarte buna, numarul de dosare finalizate cu succes fiind foarte mare, a declarat, joi, presedintele Klaus Iohannis inaintea reuniunii Consiliului European de la Bruxelles.

Klaus Iohannis va lua parte la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles. Ce teme importante vor fi discutate

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, se arata in agenda Administratiei Prezidentiale. Joi, presedintele va lua parte la summitul.

Klaus Iohannis, declaratie comuna cu Juncker si Tusk la Bruxelles. Voi tine minte toata viata summitul de la Sibiu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine la Bruxelles o conferinta de presa alaturi de seful Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, si presedintele Consiliului European, Donald Tusk, cu ocazia finalului reuniunii Consiliului European. Acesta din urma a multumit presedintiei romane la consiliul UE si spune ca va tine mine toata viata summitul de la Sibiu.

Klaus Iohannis, favorit pentru o functie-cheie in Parlamentul European. Renunta presedintele la Cotroceni pentru Bruxelles?

Klaus Iohannis participa in aceste momente la Bruxelles, la sedinta Consiliului European. Este cea mai importanta sedinta dupa alegerile europarlamentare. La aceasta sedinta, dupa cum a spus si Iohannis,.

Klaus Iohannis: Presedintia Romaniei la Consiliul UE a fost una foarte buna

Presedintia Romaniei la Consiliul UE a fost una foarte buna, numarul de dosare finalizate cu succes fiind foarte mare, a declarat, joi, presedintele Klaus Iohannis inaintea reuniunii Consiliului European de la.

Klaus Iohannis, despre posibilitatea de a deveni noul sef al Consiliului European. Vom incepe o negociere

Presedintele Klaus Iohannis, prezent joi la Bruxelles, a dezvaluit ca nu exclude posibilitatea de a deveni seful Consiliului European. Daca acest lucru s-ar intampla, i-ar lua locul polonezului Donald Tusk. Iohannis, dezvaluiri despre sefia la Consiliul European Presedintele Romaniei a fost prezent, in cursul zilei de joi, la Consiliul European. Klaus Iohannis a fost intrebat .

Klaus Iohannis, referitor la functia de presedinte al Consiliului European: Sa speram ca vom avea un nume in scurt timp

Aflat la Bruxelles pentru a participa la reuniunea Consiliului European, Klaus Iohannis a raspuns intrebarilor adresate de jurnalisti. La aceasta sedinta se vor alege functiile-cheie pentru viitoarea.

PNL nu sustine propunerea lui Klaus Iohannis in ceea ce priveste votul din Diaspora

Presedintele Klaus Iohannis cere modificari substantiale ale legislatiei electorale, printre care vot anticipat timp de opt zile la alegerile prezidentiale, crearea unui sistem in care listele suplimentare sa fie.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )