Libnet.ro
UNICEF

20:00

Klaus Iohannis: in cazul in care as fi premier, as avea o coalitie guvernamentala care nu include PSD

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis: in cazul in care as fi premier, as avea o coalitie guvernamentala care nu include PSD

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a afirmat miercuri, in cadrul unei emisiuni de televiziune, ca in cazul in care va ajunge in pozitia de premier, coalitia guvernamentala pe care o va conduce nu va include PSD, fiind astfel exclusa o noua guvernare comuna a PNL cu PSD dupa ce in trecut s-a ajuns la situatii intolerabile. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Ipotetic, daca Antonescu va renunta la presedintia PNL, voi prelua conducerea

Klaus Iohannis, vicepresedintele PNL, a declarat, marti, in cadrul emisiunii EvenimentulZilei, difuzata de B1 TV, ca in cazul in care CrinAntonescu isi va da demisia din functia de presedinte.

Klaus Iohannis: Ipotetic, daca Antonescu va renunta la presedintia PNL, voi prelua conducerea (VIDEO)

Klaus Iohannis, vicepresedintele PNL, a declarat, marti, in cadrul emisiunii EvenimentulZilei, difuzata de B1 TV, ca in cazul in care CrinAntonescu isi va da demisia din functia de presedinte.

Klaus Iohannis: USL este de domeniul trecutului, nu se mai poate reface; o revenire la o guvernare PNL-PSD este exclusa

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat miercuri seara, intr-o emisiune la Realitatea TV, ca Uniunea Social Liberala USL) este de domeniul trecutului si nu se mai poate reface, iar o revenire la o guvernare PNL-PSD este exclusa.

Klaus Iohannis: USL nu mai exista, nu merge mai departe si nu se va reface

USL nu mai exista, nu mai merge mai departe si nu se va reface, a declarat, miercuri, prim-vicepresedintele liberal Klaus Iohannis. Acesta a insistat pe faptul ca liberalii nu vor accepta sa revina la.

Klaus Iohannis: Sloganul folosit in mod perfid de PSD, USL traieste, produce nesiguranta, confuzie

Prim-vicepresedintele PNL Klaus Iohannis a afirmat, marti, in cadrul emisiunii EvenimentulZilei, difuzata de B1 TV, ca sloganul folosit de PSD in campania pentru alegerile europarlamentare.

Iohannis: Daca voi fi premier, voi avea o coalitie care nu va include PSD

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, ca, in cazul in care va ajunge in pozitia de premier, coalitia guvernamentala care il va sustine nu va include PSD, transmite Mediafax.

Politic Show: Klaus Iohannis: Nu i-am cerut niciodata sustinerea lui Voiculescu. Avem o tele-guvernare senzationala; Ce se ascunde in spatele scandalului dintre Negoita si Ghita; Vicepresedinte ANAF demis de Ponta in 2012, reinstalat in functie tot de Po

Liberalii se intrunesc vineri in sedinta. PNL vrea sa lanseze tandemul Antonescu-presedinte, Iohannis-premier. Secretarul General al PNL. Motiunea de cenzura a PNL a ramas neprogramata din lipsa de cvorum. Birourile permanente reunite ale Parlamentului nu au putut decide astazi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2148 seconds )