Libnet.ro
UNICEF

10:45

Klaus Iohannis cheama partidele la consultari pe tema Legii Big Brother

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis cheama partidele la consultari pe tema Legii Big Brother

Presedintele Klaus Iohannis cheama partidele la consultari. Discutiile sunt pe tema Legii Big Brother. Consultarile au loc maine la ora 10. Stire in curs de. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis cheama miercuri partidele la consultari pe tema legii securitatii cibernetice (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis cheama miercuri toti liderii de partid la a patra runda de consultari la Palatul Cotroceni, informeaza B1 TV. Pe surse, se presupune ca vor fi discutii pe tema legii securitatii.

Iohannis, consultari cu partidele miercuri, pe tema legilor Big Brother

Presedintele Klaus Iohannis invita, miercuri, liderii partidelor parlamentare, la o noua runda de consultari, pe tema legilor privind securitatea cibernetica, numite in spatiul public legile Big Brother, potrivit surselor din presa.

SURSE: Presedintele Iohannis cheama liderii partidelor la consultari

Presedintele Klaus Iohannis va chema miercuri liderii principalelor partidelor politice la consultari la Palatul Cotroceni. Tema de discutii va fi securitatea cibernetica.

Klaus Iohannis, criticat de jurnalistii de la Deutsche Welle: Nu putem spune ca ar fi existat o relatie intre firma austriaca si presedintele Romaniei, dar este cert ca acesta a avut exact acelasi punct de vedere

Klaus Iohannis este criticat de jurnalistii de la Deutsche Welle dupa ce a fost implicat in scandalul defrisarilor abuzive. Iohannis a folosit aceleasi argumente prezentate de o firma din Austria cand a cerut.

Fostul ofiter SRI Adrian Radu, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis: Legatura dintre Florian Coldea si politicieni

Fostul ofiter al Serviciului Roman de Informatii Adrian Radu i-a adresat presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare deschisa in care ii cere sa-l cheme pe Coldea pentru a raspunde la o serie de intrebari legate,.

Klaus Iohannis a eliberat din functie un judecator de la Tribunalul Dambovita

Presedintele Klaus Iohannis a eliberat-o, luni, din functia de judecator, pe Liliana Lunescu, de la Tribunalul Dambovita, a anuntat Administratia Prezidentiala.

La zece ani distanta, primele patru luni din mandatele de presedinte ale lui Traian Basescu si Klaus Iohannis sunt aproape identice

La zece ani distanta, istoria se repeta, dar cu alti protagonisti. Primele patru luni din mandatele ultimilor doi presedinti, Traian Basescu 2005) si Klaus Iohannis 2015) sunt aproape identice in privinta.

Presedintele Klaus Iohannis a eliberat din functie doi procurori

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretele privind eliberarea din functie a doi magistrati. Potrivit Administratiei Prezidentiale, seful statului a semnat decretele privind eliberarea din functia de.

Presedintele Klaus Iohannis: Pentru o presa libera am luptat in 1989. Libertatea de exprimare este foarte importanta

Presedintele Klaus Iohannis a scris pe pagina sa de facebook, un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei. Seful statului spune ca o presa libera are un rol esential la consolidarea democratiei, drept.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2134 seconds )