Libnet.ro
UNICEF

05:00

SURSE: Presedintele Iohannis cheama liderii partidelor la consultari

România Liberă România Liberă,
SURSE: Presedintele Iohannis cheama liderii partidelor la consultari

Presedintele Klaus Iohannis va chema miercuri liderii principalelor partidelor politice la consultari la Palatul Cotroceni. Tema de discutii va fi securitatea cibernetica. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis cheama partidele la consultari pe tema Legii Big Brother

Presedintele Klaus Iohannis cheama partidele la consultari. Discutiile sunt pe tema Legii Big Brother. Consultarile au loc maine la ora 10. Stire in curs de.

Presedintele Iohannis a chemat liderii partidelor la consultari

Presedintele Klaus Iohannis va chema miercuri liderii principalelor partidelor politice la consultari la Palatul Cotroceni. Tema de discutii va fi securitatea cibernetica.

Klaus Iohannis cheama miercuri partidele la consultari pe tema legii securitatii cibernetice (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis cheama miercuri toti liderii de partid la a patra runda de consultari la Palatul Cotroceni, informeaza B1 TV. Pe surse, se presupune ca vor fi discutii pe tema legii securitatii.

Cateva intrebari urgente la care trebuie sa raspunda presedintele Iohannis

Ar trebui sa fim naivi sa credem ca Ponta, Basescu si, in general, toti cei care urla acum impotriva arestarilor sau asa-ziselor abuzuri ale DNA nu mai pot de grija politicienilor plimbati in catuse prin fata televiziunilor. Sau ca parlamentarii care initiaza legi prin care sa restranga puterile procurorilor sunt manati in lupta de interesul pentru o justitie mai omenoasa in Romania. Toti acesti critici binevoitori nu vor acum nimic altceva decat sa slabeasca puterea procurorilor si judecatorilor, mult prea mare pentru gusturile lor. Stim ce urmaresc cele doua tabere, nu stim insa ce vrea presedintele Iohannis .

Presedintele Iohannis, criticat de jurnalistii de la Deutsche Welle. Care este motivul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este aspru criticat de jurnalistii de la Deutsche Welle care spun, in articolul Klaus Iohannis si scandalul defrisarilor abuzive, ca actulul sef de stat a fost prins pe picior gresit cand a parut sa protejeze operatiunile unei companii austrice care isi desfasoara activitatea in domeniul exportului de lemn taiat din Romania.

Presedintele Iohannis, mesaj pentru jurnalisti de Ziua Mondiala a Libertatii Presei

Presedintele Klaus Iohannis a trimis un mesaj jurnalistilor, de Ziua Mondiala a Libertatii Presei. Seful statului a scris pe contul sau de Facebook ca O presa libera contribuie la consolidarea democratiei si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )