Libnet.ro
UNICEF

08:45

Klaus Iohannis: crimele de la Revolutie nu pot ramane nepedepsite

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis: crimele de la Revolutie nu pot ramane nepedepsite

Presedintele Klaus Iohannis s-a aratat ingrijorat luni fata de blocarea investigatiilor in privinta crimelor comunismului si a solicitat factorilor de decizie sa ia masuri in acest sens. continuă pe România Liberă

Iohannis: Suntem ingrijorati de blocarea investigatiilor impotriva crimelor comunismului. De asemenea,crimele de la Revolutie nu pot ramane nepedepsite

Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat, luni, ingrijorarea fata de blocarea investigatiilor impotriva crimelor comise in numele regimului comunist in perioada 1945-1989 si a cerut si pedepsirea crimelor de la Revolutie, seful statului facand aceste afirmatii la ceremonia de dezvelire a monumentului Aripi dedicat celor care au luptat impotriva comunismului.

Printul Charles, intalnire cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, luni, la Palatul Cotroceni cu Alteta Sa Regala, Printul Charles de Wales, anunta Administratia Prezidentala. intrevederea va avea loc la ora 15. 40, ar.

Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu printul Charles la Cotroceni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, luni, la Palatul Cotroceni cu Alteta Sa Regala, Printul Charles de Wales, anunta Administratia Prezidentala. intrevederea va avea loc la ora 15. 40, ar.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste luni cu printul Charles

Presedintele Klaus Iohannis il primeste, luni, la Palatul Cotroceni, pe printul Charles de Wales, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste luni cu Printul Charles

Klaus Iohannis, il va primi luni, la Palatul Cotroceni, pe Alteta Sa Regala, Printul Charles de Wales, potrivit unui anunt, postat duminica pe site-ul Administratiei Prezidentale.

Klaus Iohannis si-a amintit de Diaspora: Ce le-a transmis presedintele romanilor de peste hotare (FOTO)

Klaus Iohannis le-a transmis romanilor de peste hotare un mesaj cu ocazia Zilei Romanilor de Pretitutindeni, zi sarbatorita, incepand cu anul 2015, in ultima duminica a lunii mai,.

Ion Cristoiu: Presedintele Romaniei Klaus Iohannis un purtator de cuvant execrabil al Guvernului Dacian Ciolos

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in Gandul de sambata de pe blogul personal despre declaratiile presedintelui Klaus Iohannis dupa sedinta CSAT de vineri. Nelu Barbu, de la .

Presedintele Klaus Iohannis a venit pe bicicleta la maratonul caritabil de la Sibiu. Sotia sa alearga pentru bebelusii internati la terapie intensiva

Klaus Iohannis si-a facut in aceasta dimineata aparitia la maratonul caritabil de la Muzeul Satului din Sibiu, unde sotia sa, Carmen, alearga pentru a sustine cauza bebelusilor internati la neonatologie, sectia de terapie intensiva din oras.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, pe bicicleta la maratonul caritabil de la Sibiu. Sotia sa a alergat pentru bebelusii internati la Terapie Intensiva

Klaus Iohannis si-a facut in aceasta dimineata sambata, 28 mai - n. r. ) aparitia la maratonul caritabil de la Muzeul Satului din Sibiu, unde sotia sa, Carmen, a aleargat pentru a sustine cauza bebelusilor internati la neonatologie, sectia de terapie intensiva din oras.

Traian Basescu il critica pe Klaus Iohannis, in contextul amenintarilor facute de Rusia: Ar fi fost necesara o reactie imediata, de la presedinte la presedinte

Fostul sef al statului si presedintele Traian Basescu sustine ca presedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit sa ii raspunda lui Vladimir Putin ca de la presedinte la presedinte, in contextul amenintarilor facute de liderul rus privind scutul antiracheta din Romania si Polonia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )