Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, pe bicicleta la maratonul caritabil de la Sibiu. Sotia sa a alergat pentru bebelusii internati la Terapie Intensiva

Adevărul Adevărul,
VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, pe bicicleta la maratonul caritabil de la Sibiu. Sotia sa a alergat pentru bebelusii internati la Terapie Intensiva

Klaus Iohannis si-a facut in aceasta dimineata sambata, 28 mai - n. r. ) aparitia la maratonul caritabil de la Muzeul Satului din Sibiu, unde sotia sa, Carmen, a aleargat pentru a sustine cauza bebelusilor internati la neonatologie, sectia de terapie intensiva din oras. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis a venit pe bicicleta la maratonul caritabil de la Sibiu. Sotia sa alearga pentru bebelusii internati la terapie intensiva

Klaus Iohannis si-a facut in aceasta dimineata aparitia la maratonul caritabil de la Muzeul Satului din Sibiu, unde sotia sa, Carmen, alearga pentru a sustine cauza bebelusilor internati la neonatologie, sectia de terapie intensiva din oras.

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Au fost luate decizii importante privind securitatea nationala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut vineri o declaratie de presa, dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Seful statului a precizat ca in cadrul sedintei CSAT au fost luate decizii.

Sedinta CSAT: Klaus Iohannis nu a vorbit despre informarile de la SRI, dar a promis norme, controale si laboratoare acreditate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut vineri o declaratie de presa la finalul sedintei Consiliului Suprem de Aparare a tarii, in care s-a discutat despre probleme din sanatate. Seful statului nu a.

Iohannis a venit la Sibiu sa o sustina pe sotia sa care participa la Semimaraton

ACTUALIZARE 13:03 Klaus Iohannis: Este foarte important sa incurajam oamenii sa faca miscare Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au transmis, astazi, un mesaj de sustinere a sportului si sanatatii, indemnand toti romanii sa faca miscare si, daca pot, sa sprijine orice cauza care inseamna ajutorarea oamenilor bolnavi.

Un incendiu a izbucnit in apropiere de casa lui Klaus Iohannis din Sibiu

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineata, in apropiere de casa lui Klaus Iohannis din Sibiu, potrivit libertatea. ro. La fata locului s-a deplasat doua echipaje de pompieri pentru stingerea incendiului care.

Ion Cristoiu: Presedintele Romaniei Klaus Iohannis un purtator de cuvant execrabil al Guvernului Dacian Ciolos

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in Gandul de sambata de pe blogul personal despre declaratiile presedintelui Klaus Iohannis dupa sedinta CSAT de vineri. Nelu Barbu, de la .

Ce spune Basescu despre o eventuala suspendare a lui Klaus Iohannis

Presedintele PMP, Traian Basescu, a catalogat joi, la Buzau, drept o prostie, un optuzism fara limite o eventuala tentativa de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis, subliniind ca usor-usor, partidele incep sa inteleaga rolul presedintelui in momente de criza.

Ce spune Traian Basescu despre o posibila suspendare a lui Klaus Iohannis

Liderul PMP Traian Basescu a declarat, joi, la Buzau, ca o suspendare a presedintelui Klaus Iohannis ar fi o prostie, un obtuzism fara limite, sustinand ca nu crede ca in Romania se va mai intampla vreodata asa ceva, pentru ca, usor, usor, partidele incep sa inteleaga rolul sefului statului in momente de criza.

Imagini in exclusivitate cu familia Iohannis la semimaratonul de la Sibiu - VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis este prezent sambata dimineata in Muzeul Satului din Sibiu, unde o sustine pe sotia sa Carmen, participanta la Semimaratonul Sibiului, transmite Agerpres. El a declarat.

Cristoiu, reactie dupa discursul lui Iohannis: Era doar unul care citea... E ca si cum m-ati pune pe mine sa citesc in tailandeza! Putea sa citeasca si un calculator textul ala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut vineri o declaratie de presa la finalul sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, in care s-a discutat despre probleme din sanatate. Seful statului nu a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )