Libnet.ro
UNICEF

11:00

Klaus Iohannis: Am decis ca de la sfarsitul acestei saptamani sa fie redeschise pietele in ultimele saptamani numarul de persoane nou infectate in fiecare zi a scazut semnificativ (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Am decis ca de la sfarsitul acestei saptamani sa fie redeschise pietele in ultimele saptamani numarul de persoane nou infectate in fiecare zi a scazut semnificativ (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca, in urma discutiilor cu specialistii, s-a decis ca de la sfarsitul acestei saptamani sa fie redeschise pietele. Seful statului a participat,. continuă pe B1

Iohannis anunta redeschiderea pietelor de la sfarsitul acestei saptamani

Pietele agroalimentare vor fi redeschise de la sfarsitul acestei saptamani, a anuntat miercuri presedintesle Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis: Am decis sa fie redeschise pietele

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca pe fondul scaderii numarului zilnic de infectari cu COVID-19 si in urma consultarilor cu specialistii, a luat decizia de a redeschide pietele, la sfarsitul saptamanii curente.

Klaus Iohannis a anuntat redeschiderea pietelor de la sfarsitul saptamanii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat astazi ca impreuna cu Guvernul a hotarat redeschiderea pietelor incepand cu finalul acestei saptamani.

Klaus Iohannis: imi doresc sa fie o prezenta mare la vot. Ne alegem Parlamentul pentru urmatorii patru ani, in care ne dorim sa implementam reforme importante (VIDEO)

Klaus Iohannis a precizat luni ca isi doreste sa fie o prezenta mare la alegerile din 6 decembrie, avand in vedere ca actuala guvernare liberala isi doreste sa implementeze in urmatorii patru ani.

Klaus Iohannis: Este posibil ca la inceputuluianului sa avem doua, trei, poate chiar patru tipuri de vaccin anti-COVID. Am facut pasi importanti in directia consolidarii strategiei de vaccinare. Este deja aprobata in Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a facut luni, noi declaratii despre camapnia de vaccinare anti-COVID-19. Seful statului a anuntat ca este posibil ca la inceputul anului sa fie disponibile pe piata mai multe.

Ce se va intampla cu infectarile covid-19 dupa alegeri. Klaus Iohannis a facut un anunt dubios

Miza alegerilor parlamentare din 6 decembrie este una foarte mare, mai ales in aceasta perioada. Fiecare politician sau partid se agata de orice pentru a-si atrage voturile romanilor. Ultimele declaratii facute de Presedintele Kaus Iohannis arata disperarea si pierderea de sub control a situatiei de catre PNL. Presedintele Klaus Iohannis: Mergem in siguranta la alegerile .

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza, luni, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Potrivit agendei sefului statului, vizita va avea avea loc la ora 13,00. Duminica, presedintele Klaus Iohannis a vizitat.

Klaus Iohannis, despre redeschiderea scolilor: Nu sunt de acord cu Avocatul Poporului. Recomandarile OMS trebuie citite pana la capat

Presedintele Klaus Iohannis a efectuat duminica dimineata o vizita lacall center-ul DSP din Bucuresti. in urma vizitei facute, Iohannis a declarat caca nu se pot deschide scolile, asa cum.

KLAUS IOHANNIS: Romanii care au plecat in minivacanta sa respecte cu strictete masurile anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis astazi celor care au plecat in minivacanta de Sfantul Andrei si 1 Decembrie sa se distreze, dar sa respecte cu strictete masurile pentru prevenirea infectarii cu noul coronavirus.

KLAUS IOHANNIS: Administratia Prezidentiala si Guvernul intra in a doua transa de vaccinare anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca Administratia Prezidentiala, Guvernul si alte institutii vor intra in a doua transa de vaccinare anti-COVID, iar finalul primaverii ar fi posibil sa se termine prima runda de imunizare pentru toata populatia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )