Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Este posibil ca la inceputuluianului sa avem doua, trei, poate chiar patru tipuri de vaccin anti-COVID. Am facut pasi importanti in directia consolidarii strategiei de vaccinare. Este deja aprobata in Guvern

B1 B1,
Klaus Iohannis: Este posibil ca la inceputuluianului sa avem doua, trei, poate chiar patru tipuri de vaccin anti-COVID. Am facut pasi importanti in directia consolidarii strategiei de vaccinare. Este deja aprobata in Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a facut luni, noi declaratii despre camapnia de vaccinare anti-COVID-19. Seful statului a anuntat ca este posibil ca la inceputul anului sa fie disponibile pe piata mai multe. continuă pe B1

IOHANNIS: E posibil sa avem 1-2 vaccinuri anti-COVID-19 de la inceputul anului, in tara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca e posibil sa avem 1-2 vaccinuri anti-COVID-19 de la inceputul anului, in Romania. El a anuntat ca in cursul acestei saptamani intentioneaza sa viziteze un centru de vaccinare, scrie News.

Iohannis: E posibil sa avem 1-2 vaccinuri anti-COVID- 19 in Romania, de la inceputul anului viitor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca e posibil sa avem 1-2 vaccinuri anti-COVID-19 in Romania la inceputul anului viitor. El a anuntat ca in cursul acestei saptamani intentioneaza sa viziteze un centru de vaccinare.

KLAUS IOHANNIS: Administratia Prezidentiala si Guvernul intra in a doua transa de vaccinare anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca Administratia Prezidentiala, Guvernul si alte institutii vor intra in a doua transa de vaccinare anti-COVID, iar finalul primaverii ar fi posibil sa se termine prima runda de imunizare pentru toata populatia.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romanii care au plecat in minivacanta de 1 Decembrie: Sa respecte masurile si sa evite aglomerarile

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut romanilor care au plecat inminivacanta de 1 Decembriesa faca totul posibil si sa respecte masurile de evitare a infectiei cu coronavirus, pentru ca nimeni nu.

Klaus Iohannis: Poate reusim pana in vara anului viitor sa terminam de tot cu aceasta pandemie

Presedintele Klaus Iohannis spera sa avem sarbatori fara restrictii.

Klaus Iohannis a anuntat cand se vor vaccina politicienii

Primii care vor face vaccinul anti-COVID-19 sunt cei din sistemul medical, intre care si voluntarii care vor participa la imunizare, si populatia vulnerabila, iar Administratia Prezidentiala si Guvernul se va vaccina cu a doua transa de vaccin, a declarat, duminica, presedintele Klaus Iohannis.

Au baut doua cesti de cafea zilnic si si-au prelungit viata. Cum este posibil asa ceva

Miliarde de oameni din intreaga lume sunt dependenti de cafea, aceasta fiind si al doilea cel mai consumat produs. Desi multi evita bautura, un experiment arata ca doua cesti din ea iti pot prelungi viata. Cum este posibil si ce se intampla in corpul tau? Doua cesti de cafea pe zi iti prelugesc viata Cafeaua .

Marcel Ciolacu: Legea cu deschiderea pietelor este trimisa la promulgare de aproape 20 de zile. Klaus Iohannis minte

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca presedintele Klaus Iohannis minte din nou, deoarece a primit de aproape 20 de zile la promulgare legea care prevede deschiderea.

KLAUS IOHANNIS: Suntem al doilea producator de gaze in UE, insa jumatate din gospodarii sunt incalzite pe lemne

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, cu ocazia vizitei la Statia de comprimare gaze naturale Jupa, ca Romania este al doilea mare producator de gaze naturale din Uniunea Europeana, dar cu toate acestea jumatate dintre gospodarii sunt incalzite in continuare pe lemne.

Klaus Iohannis l-a decorat pe Raed Arafat cu Ordinul si Medalia Merit Sanitar in grad de Cavaler

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe secretarul de stat si medicul Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, cu Ordinul si Medalia Merit Sanitar in grad de Cavaler. Acest Ordin este.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )