Libnet.ro
UNICEF

07:45

Klaus Iohannis, despre alegeri in pandemie: Este posibila organizarea in conditii de siguranta Democratia se garanteaza prin alegeri libere (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre alegeri in pandemie: Este posibila organizarea in conditii de siguranta Democratia se garanteaza prin alegeri libere (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis prezideaza sedinta de Guvern din cursul serii de joi, 5 noiembrie. Seful statului a discutat si despre organizarea alegerilor parlamentare din data de 6 decembrie, in contextul. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre participarea lui Alexandru Rafila la sedinta de la Cotroceni: Este reprezentantul nostru la OMS si in acea calitate a fost invitat, nu in calitate de candidat la alegerile parlamentare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, in conferinta de presa sustinuta marti, ca l-a convocat la sedinta de la Palatul Cotroceni si pe medicul Alexandru Rafila, pentru ca acesta este reprezentantul.

Klaus Iohannis, despre atacul din Viena: Condamn cu tarie aceste acte de teroare. Romania este solidara cu Austria Reactiile liderilor europeni

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, in noaptea de luni spre marti, in urma atacului armat comis la Viena. intr-un mesaj publicat pe Twitter, seful statului condamna actele atroce de teroare din.

Ce spune Klaus Iohannis despre posibilitatea amanarii alegerilor la 10.000 de cazuri pe zi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca expertii nu recomanda acum amanarea alegerilor, dar nici la 10. 000 de cazuri.

Klaus Iohannis, despre redeschiderea unitatilor de invatamant: Exista analize care recomanda trecerea scolii in sistemul online (VIDEO)

Seful statului a discutat marti, in timpul conferintei de presa si despre o posibila redeschidere a unitatilor de invatamant, desi numarul cazurilor de COVID-19 este increstere. Reamintim ca in.

Klaus Iohannis, despre testarea in masa din Slovacia: OMS nu recomanda testarea in masa, ci testarea in baza unei anchete epidemiologice, asa cum se intampla si la noi

Presedintele Klaus Iohannisa vorbit, marti, intr-o conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, despre testarea in masa facuta in Slovacia. ,,Slovacia este singuratara care si-a propus.

Klaus Iohannis: Nu luam in calcul amanarea alegerilor. Nici expertii nu cred ca se impune amanarea lor

Klaus Iohannis a declarat, marti, ca in acest moment nu se ia in calcul amanarea alegerilor parlamentare, programate pentru data de 6 decembrie, deoarece nici expertii nu ar fi de parere ca se impune aceasta decizie. Presedintele a dat ca exemplu SUA care organizeaza alegeri prezidentiale, in conditiile in care a fost lovita puternic de pandemie.

Klaus Iohannis, despre numarul mare de decese cauzate de Covid-19: PSD a avut o politica sanitara foarte proasta. Sanatatea noastra publica nu e in parametri foarte buni. E trist, dar adevarat (VIDEO)

Romania inregistreaza un numar record de decese din cauza Covid-19 fata de tarile din jur. Doar in intervalul luni, ora 13. 00 marti ora 13. 00, u fost inregistrate 120 de decese in randul persoanelor.

Klaus Iohannis a anuntat regulile campaniei electorale in timpul pandemiei. Au facut si americanii in 1944, in razboi

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut, joi, premierului Ludovic Orban si ministrilor din guvern implicare totala pentru organizarea alegerilor in cele mai bune conditii, cu respectarea sigurantei sanitare. Iohannis s-a deplasat la Palatul Victoria si a prezidat sedinta Executivului, in conditiile in care autoritatile au anuntat, joi, aproape 10 mii de cazuri noi si 121 de decese in ultimele 24 de ore.

KLAUS IOHANNIS: in momentul acesta nu luam in calcul amanarea alegerilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi ca in momentul acesta autoritatile nu iau in calcul amanarea alegerilor si expertii nu cred ca se impune amanarea alegerilor, argumentand ca astazi au loc alegeri in SUA, o tara mult mai greu lovita de pandemie.

Klaus Iohannis: Domeniul sanatatii este un domeniu de autoritate nationala Nu am discutat despre modele de carantinare (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de marti seara, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat daca a discutat cu liderii europeni despre o posibila carantinare pe timp de noapte a zonelor rosii. Am avut o.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )