Libnet.ro
UNICEF

10:45

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Nu avem niciun caz confirmat de coronavirus in Romania

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Nu avem niciun caz confirmat de coronavirus in Romania

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, dupa sedinta CSAT, ca nu exista niciun caz confirmat de coronavirus in Romania. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, anunt despre virusul ucigas: Nu avem niciun caz de coronavirus. Convoc CSAT

Klaus Iohannis a vorbit luni dupa-amiaza despre coronavirus. Presedintele sustine ca nu exista niciun caz de coronavirus in Romania, pana la acest moment.

Klaus Iohannis, dupa CSAT-ul dedicat coronavirusului: Nu exista motive de panica Plus un apel catre mass-media: Informati corect si constant, dar de o maniera echilibrata si fara excese

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, reunit miercuri pentru a analiza situatia generata de evolutia coronavirusului in Europa, a decis alocarea de catre Guvern a resurselor financiare pentru achizitia de echipamente individuale de protectie. Totodata, Ministerul Sanatatii va asigura personalul medical necesar in punctele de trecere a frontierei cu specialisti din directiile de sanatate publica, inclusiv prin detasare din alte judete si unitati sanitare, a anuntat Klaus Iohannis, la finalul sedintei CSAT.

Victor Costache: Dau un mesaj de calm. in Romania nu avem niciun caz de coronavirus! - VIDEO

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a vorbit luni la Parlament despre masurile privind prevenirea si combaterea coronavirusului. Ministrul a precizat ca de achizitiile privind materialele de urgenta se ocupa Ministerul de Finante. De alftel, ministrul Sanatatii a facut un apel la calm si a spus ca in Romania nu este niciun caz de coronavirus la acest moment.

Lovitura pregatita de PSD pentru Klaus Iohannis, dupa desemnarea lui Florin Citu ca premier

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, la Antena 3, ca este posibil ca PSD sa faca o noua sesizare la CCR dupa ce Florin Citu a fost desemnat de Klaus Iohannis pentru functia de premier.

Klaus Iohannis dupa decizia CCR: PSD a creat o noua criza! Nu voi desemna un premier social-democrat

Klaus Iohannis a facut o declaratie de presa dupa ce CCR a constatat exista un conflict juridic de natura constitutionala intre presedinte si Parlament. Seful statului sustine ca PSD a creat o noua criza.

Klaus Iohannis, dupa decizia CCR: Voi pregati cateva demersuri concrete Nu voi desemna un premier din PSD, un partid iresponsabil si obsedat de putere (VIDEO)

PSD este obsedat de putere si se joaca iresponsabil cu destinul Romaniei, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, care a precizat ca nu va desemna un premier din partea social-democratilor, precum si c.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis: Nu avem niciun caz de coronavirus confirmat, dar va trebui sa fim pregatiti. Convoc CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca nu avem niciun caz de coronavirus inregistrat in Romania pana prezent dar trebuie sa fim pregatiti daca lucrurile evolueaza negativ. Seful statului a lansat un apel la mass media sa evite senzationalul si stirile cu impact emotional ridicat care pot amplifica sentimentul de panica dar si la politicieni, care nu trebie sa speculeze aceasta situatie in mod oportunist.

Iohannis convoaca CSAT pe tema noului coronavirus: Nu avem niciun caz inregistrat, dar trebuie sa fim pregatiti

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni seara, ca a decis convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) miercuri pe tema noului coronavirus.

CSAT, convocat pentru miercuri pe tema coronavirusului. Iohannis: Nu avem niciun caz de infectie in Romania (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, pentru miercuri, ora 14:00, urmand a fi analizata strategia pentru combaterea unei potentiale epidemii de coronavirus.

Ministrul Sanatatii: Nu avem niciun caz confirmat de coronavirus in Romania

Ministrul Sanatatii, dr. Victor Costache, a declarat, luni seara, ca pe teritoriul Romaniei nu exist.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )