Libnet.ro
UNICEF

05:15

Lovitura pregatita de PSD pentru Klaus Iohannis, dupa desemnarea lui Florin Citu ca premier

Antena3 Antena3,
Lovitura pregatita de PSD pentru Klaus Iohannis, dupa desemnarea lui Florin Citu ca premier

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, la Antena 3, ca este posibil ca PSD sa faca o noua sesizare la CCR dupa ce Florin Citu a fost desemnat de Klaus Iohannis pentru functia de premier. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, dupa decizia CCR: Voi pregati cateva demersuri concrete Nu voi desemna un premier din PSD, un partid iresponsabil si obsedat de putere (VIDEO)

PSD este obsedat de putere si se joaca iresponsabil cu destinul Romaniei, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, care a precizat ca nu va desemna un premier din partea social-democratilor, precum si c.

Klaus Iohannis dupa decizia CCR: PSD a creat o noua criza! Nu voi desemna un premier social-democrat

Klaus Iohannis a facut o declaratie de presa dupa ce CCR a constatat exista un conflict juridic de natura constitutionala intre presedinte si Parlament. Seful statului sustine ca PSD a creat o noua criza.

Klaus Iohannis, dupa CSAT-ul dedicat coronavirusului: Nu exista motive de panica Plus un apel catre mass-media: Informati corect si constant, dar de o maniera echilibrata si fara excese

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, reunit miercuri pentru a analiza situatia generata de evolutia coronavirusului in Europa, a decis alocarea de catre Guvern a resurselor financiare pentru achizitia de echipamente individuale de protectie. Totodata, Ministerul Sanatatii va asigura personalul medical necesar in punctele de trecere a frontierei cu specialisti din directiile de sanatate publica, inclusiv prin detasare din alte judete si unitati sanitare, a anuntat Klaus Iohannis, la finalul sedintei CSAT.

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Nu avem niciun caz confirmat de coronavirus in Romania

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, dupa sedinta CSAT, ca nu exista niciun caz confirmat de coronavirus in Romania.

Marcel Ciolacu, dupa desemnarea lui Citu premier: Este evident ca se doreste o criza politica Lucrurile se complica si intre Iohannis si Orban

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat miercuri ca presedintele Klaus Iohannis a ales din nou calea crizei politice dupa ce l-a desemnat premier pe Florin Citu.

Iohannis, dupa decizia CCR: PSD a creat o noua criza Sansele anticipatelor au scazut

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, dupa decizia CCR privind desemnarea lui Ludovic Orban c.

Klaus Iohannis ar avea trei variante de premier - surse

Dupa decizia CCR cu privire la conflictul generat de desemnarea lui Ludovic Orban pentru functia de premier, Klaus Iohannis ar avea trei variante de premier.

Bancul postat de Gabriela Firea, dupa desemnarea lui Florin Citu

Primarul general al Capitale,, Gabriela Firea ironizeaza decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-l desemnat pe Florin Ciu pentru functia de premier.

KLAUS IOHANNIS: Orban si-a depus mandatul de prim-ministru desemnat

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti seara, ca Ludovic Orban si-a depus mandatul de prim-ministru desemnat si ca a convocat pentru miercuri consultari cu partidele pentru desemnarea unui nou premier.

Victor Ponta, cerere de ultim moment pentru Klaus Iohannis:Gata cu lupta pentru puncte politice

In ziua votului Guvernului Orban II, liderul Pro Romania, Victor Ponta, ii cere presedintelui Klaus Iohannis desemnarea unui alt candidat pentru functia de prim-ministru. Ponta isi argumenteaza cererea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )