Libnet.ro
UNICEF

17:30

Klaus Iohannis, dupa vizita la Spitalul Universitar: Vom reforma sistemul de sanatate dupa alegeri, cand vom avea un Guvern sprijinit solid din Parlament

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, dupa vizita la Spitalul Universitar: Vom reforma sistemul de sanatate dupa alegeri, cand vom avea un Guvern sprijinit solid din Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, dupa vizita de la Spitalul Universitar, ca reforma din sanatate va fi inceputa doar dupa alegeri, cand PNL va avea un Guvern sprijinit solid din Parlament. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, in vizita la Spitalul Universitar din Bucuresti

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va merge astazi la ora 13:00 in vizita la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti.

Klaus Iohannis, dupa reportajul recorder.ro privind demisia inginerului Ianculescu: Resping categoric orice numire in functii publice a unor persoane care nu intrunesc conditiile legii si nu au experienta in domeniu

Presedintele Klaus Iohannis respinge categoric orice demers de numire in functii publice a unor persoane care nu intrunesc conditiile cerute de lege si nu au experienta in domeniul in care sunt propuse, dupa ce publicatia recorder. ro a publicat un reportaj privind demisia inginerului Ovidiu Ianculescu din functia de director al Sistemului de Gospodarire a Apelor Mures deoarece postul sau era promis unui membru PNL, dupa cum scrie publicatia citata.

Klaus Iohannis: Dupa 30 de ani de promisiuni, Romania e acum nu doar mai bine condusa, dar are si o viziune clara privind dezvoltarea economica (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca Romania, la fel ca restul statelor, este inca afectata de epidemia de coronavirus, dar putem trece si peste asta daca suntem hotarati in deciziile.

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza, luni, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Potrivit agendei sefului statului, vizita va avea avea loc la ora 13,00. Duminica, presedintele Klaus Iohannis a vizitat.

Klaus Iohannis, raspuns scurt despre redeschiderea pietelor: Legea nu a ajuns la mine!

Presedintele Klaus Iohannis a facut primele declaratii dupa vizita la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Printre altele, acesta a vorbit si despre vaccinul anti-COVID care ar putea fi disponibil la inceputul anului viitor.

Iohannis: Vaccinarea in masa a populatiei impotriva COVID, undeva in primavara, dar trebuie sa asteptam sa vedem descrierea pentru fiecare vaccin Nu, nu va creste numarul imbolnavirilor dupa alegeri

Presedintele Klaus Iohannis spune ca la inceputul anului viitoru este posibil ca in Romania sa existe 1-2 tipuri de vaccin anti-COVID, iar vaccinarea in masa a populatiei va incepe undeva in primavara. Iohannis a sustinut, luni, ca in Romania va fi o campanie de vaccinare de succes, iar dupa rezultate toata lumea se va convinge si va dori sa se vaccineze. El a facut din nou o pledoare pentru alegeri si a sustinut ca in niciun caz dupa scrutinul din 6 decembrie nu va creste numarul de cazuri de COVID-19, pentru ca autoritatile sunt foarte bine pregatite.

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza o vizita la Call Center DSP Bucuresti

Klaus Iohannis efectueaza astazi, la ora 11:00, o vizita la Call Center DSP Bucuresti, la Arena Nationala, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, vizita la Call Center DSP Bucuresti, la Arena Nationala Haideti sa respectam cu totii normele pentru a avea sarbatori fara alte restrictii

UPDATE: Principalele declaratii ale sefului statului, dupa vizita laCall Center DSP Bucuresti: Am vizitat astazi Call Center-ul instalat aici, in Arena Nationala, si pot sa va spun din capul.

Klaus Iohannis, vizita la Call Center DSP Bucuresti, la Arena Nationala

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, efectueaza duminica, de la ora 11,00, o vizita la Call Center DSP Bucuresti, pe Arena Nationala. Klaus Iohannis, vizita la Call Center DSP.

Klaus Iohannis, despre redeschiderea scolilor: Nu sunt de acord cu Avocatul Poporului. Recomandarile OMS trebuie citite pana la capat

Presedintele Klaus Iohannis a efectuat duminica dimineata o vizita lacall center-ul DSP din Bucuresti. in urma vizitei facute, Iohannis a declarat caca nu se pot deschide scolile, asa cum.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )