Libnet.ro
UNICEF

06:45

Iohannis: Vaccinarea in masa a populatiei impotriva COVID, undeva in primavara, dar trebuie sa asteptam sa vedem descrierea pentru fiecare vaccin Nu, nu va creste numarul imbolnavirilor dupa alegeri

Hotnews Hotnews,
 Iohannis: Vaccinarea in masa a populatiei impotriva COVID, undeva in primavara, dar trebuie sa asteptam sa vedem descrierea pentru fiecare vaccin Nu, nu va creste numarul imbolnavirilor dupa alegeri

Presedintele Klaus Iohannis spune ca la inceputul anului viitoru este posibil ca in Romania sa existe 1-2 tipuri de vaccin anti-COVID, iar vaccinarea in masa a populatiei va incepe undeva in primavara. Iohannis a sustinut, luni, ca in Romania va fi o campanie de vaccinare de succes, iar dupa rezultate toata lumea se va convinge si va dori sa se vaccineze. El a facut din nou o pledoare pentru alegeri si a sustinut ca in niciun caz dupa scrutinul din 6 decembrie nu va creste numarul de cazuri de COVID-19, pentru ca autoritatile sunt foarte bine pregatite. continuă pe Hotnews

Medicii au primit asigurari de la Valeriu Gheorghita ca intreg personalul medical este luat in calcul pentru vaccinarea impotriva COVID-19. Vaccinarea personalului medical ar urma sa inceapa la mijlocul lunii ianuarie

Asociatia Profesionala a Medicilor de Ambulator, care reprezinta medicii din ambulatoriul de specialitate din intreaga tara, a primit asigurari de la coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita, ca tot personalul medical, indiferent de forma de organizare spital,cabinete medicale individuale,etc), specialitate sau profesie medic, asistent, infirmier, etc) este luat in considerare pentru procesul de vaccinare impotriva COVID-19. Precizarile vin dupa ce o parte dintre DSP-uri au esuat in a cere acordul pentru vaccinare de la personalul medical in judete intregi. Campania de vaccinare a personalului medical ar urma sa inceapa la mijlocul lunii ianuarie.

Moderna cere autorizarea de urgenta in SUA si Europa a vaccinului sau impotriva covid-19

Moderna anunta ca cere astazi autorizarea de urgenta a vaccinului sau impotriva covid-19, atat in Statele Unite, cat si in Europa, pe baza rezultatlor complete ale studiului sau clinic, care arata ca vaccinul are o eficienta de 94,1% si nu prezinta probleme grave de siguranta, conform Reuters.

ASF: Vaccinul impotriva COVID-19 ia din stralucirea aurului

Analizele efectuate de expertii Autoritatii de Supraveghere Financiara au relevat faptul ca, in ultima perioada, cotatia aurului pe bursele internationale a scazut brusc, pe fondul informatiilor referitoare la productia vaccinurilor impotriva COVID-19.

Tataru: Vaccinul impotriva Covid se va face sezonier, ca si cel antigripal

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca vaccinul impotriva Covid se va face in Romania sezon.

Compania aeriana americana United Airlines ar urma sa distribuie vaccinuri Pfizer impotriva Covid-19

Compania aeriana americana United Airlines a inceput sa opereze zboruri charter de la Aeroportul International din Bruxelles la Aeroportul International O and Hare din Chicago, cu aprobarea FAA, pentru a se pozitiona mai bine in vederea distribuirii vaccinului Pfizer impotriva covid-19, dupa ce vaccinul va primi unda verde a Agentiei americane a medicamentului FDA), scrie Wall Street Journal WSJ).

Care sunt mastile care ne fac rau. Nu ne protejeaza deloc impotriva covid

Se pare ca ia amploare scandalul mastilor de protectie. Pentru ca au comercializat astfel de produse, ANPC a amendat mari companii de retail precum Lidl, Kaufland si Mega Image, dar si doua lanturi de farmacii cu acoperire nationala Sensiblu si Help Net). Care sunt mastile care ne fac rau si nu ne protejeaza deloc impotriva .

Rusia urmeaza sa vaccineze intr-o campanie impotriva covid-19 peste 400.000 de militari

Rusia intentioneaza sa vaccineze impotriva covid-19 peste 400. 000 de militari, a anuntat vineri ministrul Apararii Serghei Soigu, relateaza Reuters.

Londra cere MHRA sa evalueze vaccinul impotriva covid-19 al AstraZeneca

Marea Britanie a cerut azi Agentiei britanice de reglementare a medicamentelor si produselor din domeniul sanatatii MHRA) sa evalueze vaccinul impotriva covid-19 dezvoltat de catre Universitatea Oxford si AstraZeneca in vederea comercializarii acestuia.

Iohannis a anuntat cand va incepe vaccinarea in masa impotriva COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre cand ar putea avea loc vaccinarea in masa impotriva cornavirusului, in conditiile in care personalul medical ar urma sa fie in linia intai de vaccinare, incepand cu luna ianuarie.

Rusia va incepe testarea in masa a celui de-al doilea vaccin impotriva COVID-19, EpiVacCorona

Vaccinul rusesc EpiVacCorona, dezvoltat de Institutul Vector, ar putea ajungepe 10 decembrie, iar vaccinarea sa inceapa in 2021. Anuntul a fost facut de Vector Aleander Ryzhikov, oficial al Institutu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )