Libnet.ro
UNICEF

07:15

Klaus Iohannis: Faptele de coruptie compromit clasa politica in general si credibilitatea institutiilor statului in ochii cetatenilor (FOTO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Faptele de coruptie compromit clasa politica in general si credibilitatea institutiilor statului in ochii cetatenilor (FOTO)

La scurt timp dupa ce a cerut revocarea din functie a ministrului de Finante, Darius Valcov, presedintele Klaus Iohannis a atreas atentia, printr-un mesaj postat un mesaj Facebook, ca faptele de coruptie ale. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Coruptia de care se pot face vinovati demnitarii nu compromit numai persoanele in cauza, ci si clasa politica in general si credibilitatea institutiilor statului. Nimeni nu este mai presus de lege, iar oamenii politici au o dubla responsa

Presedintele Klaus Iohannis arata, intr-o postare pe Facebook, ca diferitele forme de coruptie de care se pot face vinovati demnitarii nu compromit numai persoanele in cauza, ci clasa politica in general dar si credibilitatea institutiilor statului. Seful statului face referire atat la cazul Borbely, pe care il descrie drept sfidarea justitiei in Parlament, dar si la Darius Valcov.

in plin scandal de coruptie in care apare si numele sau, Klaus Iohannis se lauda pe Facebook ca are cea mai mare comunitate online

In plin scandal de coruptie, in care apare si numele sau, Klaus Iohannis nu are nicio reactie. Nici in privinta dosarului lui Marian Vanghelie, dar nici in ceea ce priveste votul impotriva inceperii.

Deputatul Bogdan Diaconu, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis:Va solicit retragerea de urgenta a decoratiei detinute de Laszlo Tokes

Deputatul independent Bogdan Diaconu, presedintele Partidului Romania Unita, i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis, in care ii cerut sa ii retraga decoratia lui Laszlo Tokes.

Klaus Iohannis este singurul lider european cu cei mai multi fani pe Facebook: peste 1.500.000

Pagina oficiala de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a inregistrat, sambata, un milion si jumatate de like-uri.

Klaus Iohannis, liderul european cu cei mai multi fani pe Facebook: peste 1.500.000

Pagina oficiala de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a inregistrat, sambata, un milion si jumatate de like-uri.

Klaus Iohannis, pentru presa poloneza: Romania are nevoie de un alt guvern

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, pentru presa din Polonia, a patra destinatie externa in calitate de sef al statului, ca Guvernul de la Bucuresti, condus de premierul Victor Ponta, ar trebui schimbat cu un Executiv mai eficient.

Predoiu: Ponta isi va schimba atitudinea de neutralitate fata de Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta isi va schimba la un moment dat atitudinea de neutralitate fata de presedintele Klaus Iohannis, a spus joi, la Gandul Live, prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, care s-a .

Klaus Iohannis reitereaza importanta integrarii europene a Republicii Moldova pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Varsovia, ca pentru Romania sustinerea parcursului european al Republicii Moldova ramane o prioritate majora, transmite Mediafax. ro.

Klaus Iohannis a stabilit impreuna cu omologul sau polonez o intalnire a liderilor de stat regionali, la Bucuresti, in toamna acestui an

Klaus Iohannis a declarat, joi, la Varsovia, ca in toamna acestui an va avea loc la Bucuresti, o intalnire a liderilor de stat regionali. Anuntul a fost facut in cadrul vizitei oficiale pe care a facut-o.

Klaus Iohannis in presa straina: Cred ca Romania are nevoie de un alt guvern, mai eficient si cu o alta viziune

Aflat intr-o vizita oficiala in Polonia, presedintele Klaus Iohannis a declarat, intr-un interviu pentru presa de acolo, ca Romania are nevoie de un nou guvern. Acesta a precizat ca guvernul Ponta este lipsit de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )