Libnet.ro
UNICEF

15:45

Klaus Iohannis: Am impresia ca toata lumea in afara de mine ma ataca

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis: Am impresia ca toata lumea in afara de mine ma ataca

Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, raspunzand unei intrebari, ca are impresia ca toata lumea il ataca in afara de el, iar atacurile sunt de cateva luni, obisnuindu-se cu ele. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis: Am impresia ca toata lumea iN AFARA DE MINE ma ataca

Atacurile nu au fost in ultimele zile, atacurile sunt de cateva luni. Vin din partea tuturor candidatilor, m-am obisnuit cu ele, alegatorii s-au obisnuit cu ele, si-au dat seama ca sunt doar vorbe in vant si nu este niciun fel de problema. in fond, aceste atacuri irationale ii descalifica pe cei care le fac, in niciun caz pe mine, a spus Iohannis.

Klaus Iohannis: Am impresia ca toata lumea ma ataca in afara de mine

Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, ca are impresia ca toata lumea il ataca in afara de el, atacurile fiind de cateva luni. Klaus Iohannis a fost intrebat, intr-o.

VIDEO Gafa a lui Klaus Iohannis. Intrebat de ce alti profesori nu au 6 case din munca cinstita, candidatul ACL a raspuns Ghinion!

Candidatul Aliantei Crestin Liberale la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a facut o gafa in timpul unui interviu acordat miercuri ziarului Gandul. Intrebat de moderator cum si-a cumparat cele 6 case trecute in declaratia de avere, Iohannis a raspuns din banii mei, facuti din munca cinstita. Ati fost profesor, a venit raspunsul moderatorului, care a amintit de salariile mici din sistemul de invatamnt romanesc. Oamenii aia care sunt profesori, invatatori, educatori, cred ca se intreaba, uitandu-se la dumneavoastra: domnule, eu de ce n-am reusit, de ce n-am reusit ca prin munca cinstita, ca domnul Iohannis, sa am sase case?, a insistat moderatorul. Ghinion, a raspuns Klaus Iohannis, adaugand apoi Ghinion pentru mine.

Soarta a fost darnica cu Klaus Iohannis

Soarta a fost darnica cu Klaus Iohannis. Are prestanta si eleganta. Are o cariera asezata, atent gospodarita, permanent pe o panta ascendenta. Are o familie frumoasa, chiar daca fundamentalisti autohtoni il balacaresc pentru ca nu are copii. A trecut echilibrat si decent peste vorbele de ocara aduse de unul si altul, fara sa para coplesit de ele. Dar pe cat de generoasa a fost soarta cu el, pe atat de putin generos este el cu simpatizantii sai.

Klaus Iohannis este sustinut pentru Cotroceni de unul dintre cei mai mari critici la adresa Romaniei

Klaus Iohannis este sustinut in candidatura sa la presedintie de unul dintre cei mai mari critici ai Romaniei la nivel european. Este vorba despre presedintele Comisiei pentru Afaceri Externe din cadrul Parlamentul.

Klaus Iohannis propune o dezbatere publica intre candidatii la prezidentiale pe teren neutru, de preferinta o mare universitate, cu reguli clare

Klaus Iohannis a propus vineri organizarea un dezbateri serioase intre candidatii la alegerile prezidentiale, pe teren neutru, de preferinta o mare universitate, cu reguli clare, la care sa asiste un public mai larg si care sa fie preluata de televiziuni.

Klaus Iohannis: Atacurile irationale ii descalifica pe cei care le fac

Candidatul la presedintia Romaniei, Klaus Iohannis, a facut o radiografie a campaniei electorale de pana acum: doar atacuri murdare si mult zgomot.

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis: Atacurile irationale ii descalifica pe cei care le fac

Candidatul la presedintia Romaniei, Klaus Iohannis, a facut o radiografie a campaniei electorale de pana acum, pentru alegerile prezidentiale 2014: doar atacuri murdare si mult zgomot.

Klaus Iohannis a depus la Inalta Curte de Casatie si Justitie un punct de vedere in procesul cu ANI

Avocatii lui Klaus Iohannis au depus la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) documente reprezentand punctul de vedere al primarului Sibiului in procesul cu Agentia Nationala de Integritate ANI) privind incompatibilitatea, relateaza Agerpres.

Scrisoarea unui profesor pentru Klaus Iohannis: EU NU SUNT UN GHINIONIST

Un profesor din Buzau i-a raspuns public lui Klaus Iohannis dupa gafa cu ghinionul profesorilor care nu au 6 case. Cosmin Sontica, profesor de limba si literatura romana la o scoala din Buzau, i-a scris o.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )