Libnet.ro
UNICEF

23:15

Klaus Iohannis, inainte de discursul din plen: Un Parlament slab este o veriga slaba in constructia democratiei

B1 B1,
Klaus Iohannis, inainte de discursul din plen: Un Parlament slab este o veriga slaba in constructia democratiei

Presedintele Klaus Iohannis a scris luni pe contul sau de Facebook, cu cateva ore inaintea mesajului pe care-l va sustine in fata Parlamentului, ca parteneriatul dintre presedinte si legislativ raspunde nevoii de a. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis a intonat din tribune imnul Romaniei la Fed Cup (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a intonat din tribune imnul Romaniei, in timp ce Simona Halep si celelalte jucatoare au cantat pe teren, la ceremonia partidei cu Spania dinc adrul Fed Cup, relateaza B1 TV. Apoi,.

Klaus Iohannis: Pentru o transformare profunda de sistem trebuie sa renuntam la populism si electoralism

Dupa doua runde de consultari cu partidele politice, presedintele Klaus Iohannis a mers astazi in Parlament pentru a se adresa Plenului reunit al celor doua Camere. Este primul discurs pe care Klaus.

Klaus Iohannis spera ca discutiile din viitoarea misiune a FMI vor reflecta progrese mai semnificative

Presedintele Klaus Iohannis a primit luni, la Palatul Cotroceni, misiunea delegatiei comune a FMI, a Comisiei Europene si a Bancii Mondiale. Seful statului si-a exprimat speranta ca, in contextul viitoarei.

Liberation: in Romania a inceput marea curatenie anticoruptie. Austerul Klaus Iohannis a facut din lupta cu coruptii calul sau de bataie

Cotidianul francez Liberation a publicat un amplu articol despe Marea Curatenie Anticoruptie care inceput in Romania. De la jumatatea lunii ianuarie, puternicul parchet anticoruptie DNA) a revenit in .

Klaus Iohannis: imi doresc un Parlament puternic. imi asum o relatie institutionala corecta si de parteneriat cu legislativul

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, in Plenul Parlamentului, la deschiderea sesiunii legislative, ca isi doreste un Parlament puternic si isi asuma o relatie institutionala corecta si de.

Klaus Iohannis: imi doresc un Parlament puternic. imi asum o relatie institutionala corecta si de parteneriat cu legislativul (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, in Plenul Parlamentului, la deschiderea sesiunii legislative, ca isi doreste un Parlament puternic si isi asuma o relatie institutionala corecta si de.

Simona Halep: Meciul demonstrativ cu presedintele Klaus Iohannis va avea loc inainte de 1 mai

Simona Halep a anuntat, duminica, in cadrul unei conferinte de presa, ca meciul demosntrativ pe care il va juca cu preseidntele Klaus Iohannis va avea loc inainte de 1 mai, relateaza HotNews. Cred ca meciul.

Klaus Iohannis, discurs in fata Parlamentului: Un nou pachet de legi privind alegerile, votul din diaspora si finantarea partidelor pana la finalul sesiunii parlamentare. / In decursul acestei sesiuni voi prezenta Parlamentului Strategia Nationala de Apa

Presedintele Klaus Iohannis isi propune ca pana la finalul actualei sesiuni parlamentare sa avem un nou pachet de legi privind alegerile, votul din diaspora, finantarea partidelor, a declarat luni seful statului, in primul sau discurs in fata Parlamentului. Iohannis si-a anuntat si disponibilitatea de a media teme sensibile, unde lipsa unui dialog a condus la blocaj, o asemenea tema fiind legea securitatii cibernetice, a precizat el. Presedintele a mai anuntat ca in decursul acestei sesiuni voi prezenta Parlamentului Strategia Nationala de Aparare, in conformitate cu Legea fundamentala.

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza marti o vizita oficiala in Franta

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza marti o vizita oficiala in Franta, unde urmeaza sa se intalneasca cu omologul sau, Francois Hollande, cu presedintele Senatului, Gerard Larcher, presedintele .

Simona Halep vs. Klaus Iohannis, intr-un meci demonstrativ. Cand se va disputa partida de tenis

Meciul demonstrativ dintre Simona Halep si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se va disputa in primavara acestui an.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )