Libnet.ro
UNICEF

11:15

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza marti o vizita oficiala in Franta

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis efectueaza marti o vizita oficiala in Franta

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza marti o vizita oficiala in Franta, unde urmeaza sa se intalneasca cu omologul sau, Francois Hollande, cu presedintele Senatului, Gerard Larcher, presedintele . continuă pe Antena3

Iohannis isi amana vizita oficiala in Germania

Presedintele Klaus Iohannis si-a amanat vizita oficiala in Republica Federala Germania, in semn de respect fata de funeraliile fostului sef de stat Richard von Weizsacker, organizate pe 11 februarie, a anuntat, astazi, Administratia Prezidentiala de la Cotroceni.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste luni, la ora 18:00, cu delegatia FMI

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, luni, cu delegatia comuna Fondului Monetar International, a Bancii Mondiale si a Comisiei Europene, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis primeste luni la Cotroceni delegatia FMI

Presedintele Klaus Iohannis ii primeste luni, la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, pe membrii Delegatiei comune a Fondului Monetar International, a Bancii Mondiale si a Comisiei Europene, anunta Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis va participa la meciul Simonei Halep din Cupa Federatiei

Presedintele Klaus Iohannis va participa sambata la primul tur al Grupei Mondiale din Fed Cup. in competitia care se desfasoara la Galati va participa si Simona Halep care o va infrunta pe sportiva Silvia.

Presedintele Klaus Iohannis despre Rosia Montana: Acest loc unic din Muntii Apuseni a devenit un simbol al patrimoniului nostru cultural si natural

Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia implinirii a 1884 de ani de la atestarea documentara a localitatii Rosia Montana. Presedintele Romaniei sustine ca vitorul Rosiei Montanetrebuie gandit in acord cu normele europene de mediu si cu legislatia privitoare la patrimoniul cultural.

Presedintele Klaus Iohannis, despre Rosia Montana: Acest loc unic din Muntii Apuseni a devenit un simbol al patrimoniului nostru cultural si natural

Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia implinirii a 1884 de ani de la atestarea documentara a localitatii Rosia Montana. Presedintele Romaniei sustine ca vitorul Rosiei Montanetrebuie gandit in acord cu normele europene de mediu si cu legislatia privitoare la patrimoniul cultural.

Klaus Iohannis, discurs in fata Parlamentului: Un nou pachet de legi privind alegerile, votul din diaspora si finantarea partidelor pana la finalul sesiunii parlamentare. / In decursul acestei sesiuni voi prezenta Parlamentului Strategia Nationala de Apa

Presedintele Klaus Iohannis isi propune ca pana la finalul actualei sesiuni parlamentare sa avem un nou pachet de legi privind alegerile, votul din diaspora, finantarea partidelor, a declarat luni seful statului, in primul sau discurs in fata Parlamentului. Iohannis si-a anuntat si disponibilitatea de a media teme sensibile, unde lipsa unui dialog a condus la blocaj, o asemenea tema fiind legea securitatii cibernetice, a precizat el. Presedintele a mai anuntat ca in decursul acestei sesiuni voi prezenta Parlamentului Strategia Nationala de Aparare, in conformitate cu Legea fundamentala.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste luni cu delegatia FMI

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, luni, la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, cu delegatia Fondului Monetar International FMI), potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Potrivit comunicatul.

Presedintele Klaus Iohannis a intonat din tribune imnul Romaniei la Fed Cup (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a intonat din tribune imnul Romaniei, in timp ce Simona Halep si celelalte jucatoare au cantat pe teren, la ceremonia partidei cu Spania dinc adrul Fed Cup, relateaza B1 TV. Apoi,.

Presedintele Klaus Iohannis, la Patinoarul Dunarea, pentru a o sustine pe Simona Halep (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Patinoarul Dunarea din Galati, unde are loc primul meci al intalnirii Romania - Spania, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, relateaza Mediafax. Seful statului a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )