Libnet.ro
UNICEF

21:45

Klaus Iohannis, intalnire cu o delegatie a Congresului SUA: Romania ofera oportunitati pentru investitiile straine

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, intalnire cu o delegatie a Congresului SUA: Romania ofera oportunitati pentru investitiile straine

Presedintele Klaus Iohannis a primit, vineri, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Congresului SUA. in cadrul intalnirii, Iohannis a precizat ca Romania ofera oportunitati pentru investitiile straine si ca. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a primit la Cotroceni o delegatie a Congresului SUA: Romania ofera oportunitati foarte bune pentru investitiile straine

Presedintele Klaus Iohannis a primit vineri, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Congresului Statelor Unite ale Americii, condusa de domnul Mac Thornberry, presedintele Comitetului pentru Servicii Armate din cadrul Camerei Reprezentantilor, informeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat. In cadrul intalnirii au fost abordate teme de interes comun legate de parteneriatul strategic politico-militar si de securitate intre Romania si SUA, colaborarea in cadrul NATO si participarea Romaniei la amplasarea, la Deveselu, a sistemului de aparare antibalistic, precum si situatia tensionata din Ucraina.

Klaus Iohannis, intalnire cu o delegatie a Congresului SUA

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, vineri, la ora 14. 15 cu o delegatie a Congresului Statelor Unite ale Americii condusa de presedintele Comitetului pentru Servicii Armate din cadrul Camerei Reprezentantilor Mac Thornberry, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis, intalnire cu delegati ai Congresului SUA

Presedintele Klaus Iohannis a primit, astazi, la Cotroceni o delegatie oficiala a Congresului Statelor Unite ale Americii.

O delegatie a Congresului american a fost primita de presedinte la Palatul Cotroceni. Iohannis: Romania ofera oportunitati foarte bune pentru investitiile straine

O delegatie a Congresului SUA a fost primita vineri la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis. in cadrul intrevederii fiind abordate teme de interes comun referitoare la parteneriatul strategic.

Klaus Iohannis: Romania ofera oportunitati foarte bune pentru investitiile straine

ACTUALIZARE 19:33 Ponta, catre delegatia SUA: Palatul Victoria nu e cel mai frumos, Palatul Parlamentului - greu de intretinut Premierul Victor Ponta i-a spus sefului delegatiei Congresului SUA, aflata la Bucuresti, ca Palatul Victoria, unde s-a intalnit cu acesta, nu este cel mai frumos loc din Bucuresti, spre deosebire de Palatul Parlamentului, imobil placut de vizitat, dar greu de intretinut in special pe timpul iernii, potrivit surselor din presa. * Ponta: Relatiile romano-americane au un parcurs ascendent.

Klaus Iohannis: Romania ofera oportunitati foarte bune pentru investitiile straine

ACTUALIZARE 16:41 Presedintele Klaus Iohannis a primit vineri, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Congresului Statelor Unite ale Americii, context in care a afirmat ca Romania ofera oportunitati foarte bune pentru investitiile straine.

Doina Pana, fost ministru al Apelor si Padurilor: Modificarile Codului Silvic, trimise de Klaus Iohannis spre reexaminare in urma lobby-ului facut de compania austriaca Holzindustrie. / B1 Tv a titrat Primul dosar exploziv din mandatul lui Iohannis

Deputatul PSD Doina Pana, fost ministru delegat al Apelor si Padurilor in Guvernul Ponta si coinitiator al proiectului privind modificarea Codului Silvic, trimis luni spre reexaminare de catre presedintele Klaus Iohannis, sustine ca proiectul a fost retrimis de seful statului in Parlament pe fondul lobby-ului companiei austriece SC Holzindustrie Schweighofer SRL. Doina Pana a declarat la B1 Tv, la emisiunea Ultimul cuvant moderata de Catalin Striblea, ca lobby-istii companiei austriece au cautat-o in timpul mandatului sau de ministru in incercarea de a stabili o intalnire intre ministru si reprezentantii companiei, insa ea a refuzat. Doina Pana a acuzat faptul ca firmele mici romanesti sunt anihilate de giganti.

Klaus Iohannis contesta la CCR votul pentru Dan Sova

Presedintele Klaus Iohannis sesizeaza Curtea Constitutionala in legatura cu votul dat ieri in Parlament cu privire la cererea de arestare a lui Dan Sova. Presedintele a trimis, joi, presedintelui CC o cerere.

Klaus Iohannis: Nu pot sa trec cu vederea faptul ca astazi Parlamentul a blocat din nou o cerere a justitiei

Presedintele Klaus Iohannis afirma, dupa ce Senatul a respins cererea DNA de arestare a lui Sova, ca nu poate trece cu vederea faptul ca Parlamentul a blocat iar o cerere a justitiei, aratand ca, intr-un stat.

Doctorul Gheorghe Mencinicopschi ii solicita presedintelui Klaus Iohannis gratierea

Doctorul Gheorghe Mencinicopschi, unul dintre condamnatii din Dosarul Telepatia, ii solicita presedintelui Klaus Iohannis gratierea. Informatia a fost dezvaluita de jurnalista Adina Anghelescu, in emisiunea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )