Libnet.ro
UNICEF

20:45

Klaus Iohannis a primit la Cotroceni o delegatie a Congresului SUA: Romania ofera oportunitati foarte bune pentru investitiile straine

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis a primit la Cotroceni o delegatie a Congresului SUA: Romania ofera oportunitati foarte bune pentru investitiile straine

Presedintele Klaus Iohannis a primit vineri, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Congresului Statelor Unite ale Americii, condusa de domnul Mac Thornberry, presedintele Comitetului pentru Servicii Armate din cadrul Camerei Reprezentantilor, informeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat. In cadrul intalnirii au fost abordate teme de interes comun legate de parteneriatul strategic politico-militar si de securitate intre Romania si SUA, colaborarea in cadrul NATO si participarea Romaniei la amplasarea, la Deveselu, a sistemului de aparare antibalistic, precum si situatia tensionata din Ucraina. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, intalnire cu o delegatie a Congresului SUA: Romania ofera oportunitati pentru investitiile straine

Presedintele Klaus Iohannis a primit, vineri, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Congresului SUA. in cadrul intalnirii, Iohannis a precizat ca Romania ofera oportunitati pentru investitiile straine si ca.

Klaus Iohannis: Romania ofera oportunitati foarte bune pentru investitiile straine

ACTUALIZARE 16:41 Presedintele Klaus Iohannis a primit vineri, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Congresului Statelor Unite ale Americii, context in care a afirmat ca Romania ofera oportunitati foarte bune pentru investitiile straine.

Klaus Iohannis, intalnire cu o delegatie a Congresului SUA

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, vineri, la ora 14. 15 cu o delegatie a Congresului Statelor Unite ale Americii condusa de presedintele Comitetului pentru Servicii Armate din cadrul Camerei Reprezentantilor Mac Thornberry, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis, intalnire cu delegati ai Congresului SUA

Presedintele Klaus Iohannis a primit, astazi, la Cotroceni o delegatie oficiala a Congresului Statelor Unite ale Americii.

Presedintele s-a intalnit cu o delegatie a Congresului american: Procesul de eradicare a coruptiei reprezinta un pas important in atragerea investitorilor

Presedintele Klaus Iohannis a primit astazi, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Congresului american, in cadrul intalnirii fiind abordate teme legate de colaborarea in NATO, atragerea investitiilor si situatia tensionata din Ucraina.

Klaus Iohannis: Romania ofera oportunitati foarte bune pentru investitiile straine

ACTUALIZARE 19:33 Ponta, catre delegatia SUA: Palatul Victoria nu e cel mai frumos, Palatul Parlamentului - greu de intretinut Premierul Victor Ponta i-a spus sefului delegatiei Congresului SUA, aflata la Bucuresti, ca Palatul Victoria, unde s-a intalnit cu acesta, nu este cel mai frumos loc din Bucuresti, spre deosebire de Palatul Parlamentului, imobil placut de vizitat, dar greu de intretinut in special pe timpul iernii, potrivit surselor din presa. * Ponta: Relatiile romano-americane au un parcurs ascendent.

Klaus Iohannis contesta la CCR votul pentru Dan Sova

Presedintele Klaus Iohannis sesizeaza Curtea Constitutionala in legatura cu votul dat ieri in Parlament cu privire la cererea de arestare a lui Dan Sova. Presedintele a trimis, joi, presedintelui CC o cerere.

Klaus Iohannis: Nu pot sa trec cu vederea faptul ca astazi Parlamentul a blocat din nou o cerere a justitiei

Presedintele Klaus Iohannis afirma, dupa ce Senatul a respins cererea DNA de arestare a lui Sova, ca nu poate trece cu vederea faptul ca Parlamentul a blocat iar o cerere a justitiei, aratand ca, intr-un stat.

Doctorul Gheorghe Mencinicopschi ii solicita presedintelui Klaus Iohannis gratierea

Doctorul Gheorghe Mencinicopschi, unul dintre condamnatii din Dosarul Telepatia, ii solicita presedintelui Klaus Iohannis gratierea. Informatia a fost dezvaluita de jurnalista Adina Anghelescu, in emisiunea.

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa vor participa la dineul organizat de ziua Principesei Margareta

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, vor participa, la invitatia Familiei Regale, la dineul oficial care va avea loc, miercuri seara, la Castelul Peles, cu ocazia zilei de nastere a.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )