Libnet.ro
UNICEF

10:30

Doctorul Gheorghe Mencinicopschi ii solicita presedintelui Klaus Iohannis gratierea

Antena3 Antena3,
Doctorul Gheorghe Mencinicopschi ii solicita presedintelui Klaus Iohannis gratierea

Doctorul Gheorghe Mencinicopschi, unul dintre condamnatii din Dosarul Telepatia, ii solicita presedintelui Klaus Iohannis gratierea. Informatia a fost dezvaluita de jurnalista Adina Anghelescu, in emisiunea. continuă pe Antena3

Doina Pana, acuzatii grave la adresa lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a retrimis Codul Silvic in Parlament. Fostul ministru: Consider ca a fost dezinformat (VIDEO)

Fostul ministru delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Doina Pana, lanseaza acuzatii grave la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Doina Pana i-a trimis o scrisoare sefului statului, dupa ce acesta a.

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa vor participa la dineul organizat de ziua Principesei Margareta

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, vor participa, la invitatia Familiei Regale, la dineul oficial care va avea loc, miercuri seara, la Castelul Peles, cu ocazia zilei de nastere a.

Klaus Iohannis, invitat la dineul dat in cinstea zilei de nastere a Principesei Margareta: Este primul presedinte care participa la un dineu la Castelul Peles

Presedintele Klaus Iohannis si prima-doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, vor lua parte, maine seara, la invitatia Familiei Regale, la un dineu oficial care va avea loc la Castelul Peles, Sinaia, cu ocazia zilei de nastere a Principesei Margareta.

Klaus Iohannis, la primul bilant MAI, in calitate de presedinte: Nimeni nu e mai presus de lege. Siguranta, prioritara in 2015 (VIDEO)

Klaus Iohannis a participat luni, la primul bilantul M. , in calitate de sef al statului. Presedintele a subliniat ca nimeni nu este mai presus de lege, care este aceeasi pentru toti. Iohannis a precizat ca.

Alexandra Sandru: Klaus Iohannis, comunicator slab, preocupat mai mult de protocol decat de mesajul care ajunge la cei pe care ii reprezinta - romanii

Se implinesc trei luni de cand Klaus Iohannis a fost investit in functia de presedinte al Romaniei. in numeroasele vizite pe care acesta le-a intreprins Iohannis a avut un singur moment de stralucire si anume.

Clipul zilei: Mihai Bendeac a fost la Bruxelles la conferinta de presa a lui Klaus Iohannis

Mihai Bendeac ironizeaza sensibilitatea lui Klaus Iohannis la telefoanele mobile care suna in timpul conferintelor.

Klaus Iohannis si Victor Ponta, mesaje de condoleante pentru rudele victimelor accidentului aviatic din Franta

Presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj pe pagina de Facebook, in care isi exprima solidaritatea fata de familiile victimelor accidentului aviatic petrecut astazi in Franta. Am aflat cu profunda.

Unde este Klaus Iohannis, cel ales pe 16 noiembrie 2014?

Au trecut patru luni de cand un candidat la prezidentiale ne-a promis ca o sa ne luam tara inapoi si nu avem inca dovezi temeinice ca o sa se tina de cuvant. Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale din 16 noiembrie, dar nu reuseste inca sa fie liderul acestei tari, pe care o lasa in continuare pe mainile unora ca Victor Ponta, Liviu Dragnea sau Gabriel Oprea.

Klaus Iohannis, la bilantul SRI: Serviciile au misiunea de a apara democratia. Voi urmari cu atentie conduita SRI (VIDEO)

Klaus Iohannis a afirmat, la primul bilant SRI, in calitate de presedinte, ca serviciile au ca misiune principala apararea democratiei. Seful statului a precizat ca va urmari cu atentie conduita.

Klaus Iohannis, la bilantul SRI. Serviciul Roman implineste astazi 25 de ani de existenta

Klaus Iohannis participa astazi la bilantul SRI pe 2014. Serviciul Roman de Informatii aniverseaza pe 26 martie 25 de ani de existenta, iar momentul va fi marcat cu prezentarea bilantului pe anul trecut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )