Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, intrebat daca Giorgiana Hosu ar trebui sa demisioneze de la sefia DIICOT: Sunt convins ca speta va fi analizata de CSM si vom primi de acolo un raspuns autorizat (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, intrebat daca Giorgiana Hosu ar trebui sa demisioneze de la sefia DIICOT: Sunt convins ca speta va fi analizata de CSM si vom primi de acolo un raspuns autorizat (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat ca este convins ca speta Giorgianei Hosu, al carei sot este inculpat intr-un dosar de coruptie, va fi analizata la Consiliul Superior al Magistraturii. continuă pe B1

Iohannis, intrebat daca considera ca Lucian Bode ar trebui sa demisioneze: Nu cred Accidentul in care a fost implicat cu greu poate fi comparat cu cel din coloana oficiala a lui Gabriel Oprea

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, miercuri, raspunzand unei intrebari, ca poate fi facuta cu greu o comparatie intre accidentul produs in coloana oficiala a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea si cel in care a fost implicat Lucian Bode. intrebat daca considera ca ministrul Transporturilor ar trebui sa demisioneze, Iohannis a raspuns: Nu cred. Ce se intampla in Romania daca esti ministru si esti implicat intr-un accident rutier Cazul lui Lucian Bode.

Care este mancarea favorita a lui Klaus Iohannis. Putini stiau asta despre presedintele Romaniei

Klaus Iohannis este discret in ceea ce priveste viata personala. Cele mai multe dezvaluiri despre el le-a facut doar in perioada in care era candidat. Klaus Iohannis prefera mancarurile simple. Preparatul favorit al presedintelui Romaniei Presedintele Romaniei a fost intrebat in anul 2014, in cadrul unui interviu la PRO TV, care este mancarea lui preferata.

Ce religie are presedintele Klaus Iohannis. De ce etnia lui a fost mereu un dezavantaj in fata romanilor

Actualul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis are un dezavantaj mare atunci cand candideaza pentru alegerile prezidentiale, functie care este de reprezentare nationala, dupa cum afirma sociologul Alfred Bulai. Acest dezavantaj a reiesit si din sondajele facute si este legat de etnia si religia acestuia. Care este religia si etnia presedintelui Iohannis? Dezavantajul lui Klaus Iohannis .

KLAUS IOHANNIS, DESPRE PENSII: CCR a constatat ca Parlamentul nu poate lua decizii care pun in dificultate finantele

Presedintele Klaus Iohannis a criticat intentia social democratilor de a face modificari la rectificarea bugetara, astfel incat punctul de pensie sa se mareasca cu 40%, subliniind ca, potrivit Curtii Constitutionale, in Parlament nu se pot lua decizii care pun in dificultate finantele publice ale tarii.

KLAUS IOHANNIS: Am asistat luni la o situatie care a frizat ridicolul in Parlamentul Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca motiunea de cenzura initiata de PSD a inregistrat un esec previzibil si lamentabil, el exprimandu-si speranta ca social-democratii vor intelege ca politica nu se poate face urmarind doar mize marunte de partid.

KLAUS IOHANNIS: Eu tot timpul am cerut romanilor sa voteze oameni responsabili

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, referindu-se la traseismul politic inaintea alegerilor locale de la finalul lunii septembrie, ca mereu a cerut romanilor sa voteze oameni responsabili.

ROBERT CAZANCIU, CATRE KLAUS IOHANNIS: Faceti apel la PNL, sa nu fuga din Parlament, sa-si asume cu demnitate infrangerea

Presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, ii solicita sefului statului, Klaus Iohannis, sa faca apel la deputatii si senatorii PNL sa nu fuga din Parlament si sa-si asume cu demnitate infrangerea.

KLAUS IOHANNIS: Vreau sa remarc eforturile facute de profesorii de limba romana din afara tarii

Presedintele Klaus Iohannis remarca, in mesajul transmis, astazi, de Ziua Limbii Romane, efortul profesorilor din afara tarii care transmit noilor generatii radacinile mostenite din trecut si ii ajuta sa se defineasca cultural si spiritual.

Klaus Iohannis, despre tensiunile din Marea Mediterana: Ne ingrijoreaza. Orice diferente se rezolva pe cale diplomatica si in niciun caz prin inarmari

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, escaladarea tensiunilor din Marea Mediterana, intre Turcia si Grecia, este ingrijoratoare. Seful statului este de.

Klaus Iohannis: Sper sa prind vremea cand nu se va mai practica traseismul politic. Probabil se va tine cont de cuvantul meu

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri din nou ca este impotriva traseismului politic de orice fel, dupa ce i-a fost atras atentia ca PNL a facut mai multe transferuri de la PNL. Seful Statului a adaugat apoi ca probabil se va tine cont n. red: de cuvantul presedintelui) din ce in ce mai mult.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )