Libnet.ro
UNICEF

18:00

Klaus Iohannis l-a numit pe Daniel Horodniceanu la sefia DIICOT

B1 B1,
Klaus Iohannis l-a numit pe Daniel Horodniceanu la sefia DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Daniel Horodniceanu la sefia Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT). Horodniceanu a primit aviz. continuă pe B1

Klaus Iohannis l-a numit pe Daniel Horodniceanu la sefia DIICOT

Update 14. 01 - Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul de numire a lui Daniel Horodniceanu in functia procuror-sef al DIICOT. Mandatul sefului de la sefia Directiei de Investigare a.

Daniel Horodniceanu este noul sef al DIICOT, presedintele Iohannis a semnat decretul de numire

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretul pentru numirea lui Daniel-Constantin Horodniceanu in functia de procuror sef al DIICOT pe o perioada de trei ani, informeaza Administratia Prezidentiala intr-un comunicat.

Daniel Horodniceanu, la sefia DIICOT: Presedintele Iohannis a semnat decretul de numire

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul de numire a lui Daniel Horodniceanu in functia procuror-sef al DIICOT, anunta Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, despre propunerea la sefia DIICOT: Am avut o intalnire cu Daniel Constantin Horodniceanu. Saptamana viitoare o sa iau o decizie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata ca s-a intalnit cu Daniel Constantin Horodniceanu, care a fost propus pentru functia de sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate.

Klaus Iohannis, despre propunerea la sefia DIICOT: Am avut o intalnire cu Daniel Constantin Horodniceanu. Saptamana viitoare o sa iau o decizie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata ca s-a intalnit cu Daniel Constantin Horodniceanu, care a fost propus pentru functia de sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate.

Ce spune Klaus Iohannis despre demisia lui Dragnea si despre intalnirea cu Horodniceanu

Presedintele Klaus Iohannis crede ca demisia lui Liviu Dragnea din Guvern este un gest normal. Seful statului nu a discutat deocamdata cu premierul despre un posibil inlocuitor pentru Dragnea la Ministerul Dezvoltarii. Klaus Iohannis a confirmat ca s-a intalnit in aceasta saptamana cu Daniel Horodniceanu, procurorul propus pentru sefia DIICOT.

Procurorul Daniel Horodniceanu este noul sef al DIICOT. Presedintele Iohannis a semnat decretul de numire

Procurorul Daniel Horodniceanu este noul sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), asta dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretul de numire a acestuia in fruntea DIICOT.

Daniel Horodniceanu este noul sef al DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul pentru numirea lui Daniel-Constantin Horodniceanu in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis sustine astazi o conferinta de presa la ora 17.00

Presedintele Klaus Iohannis face astazi o conferinta de presa la ora 17. 00, anunta Administratia Prezidentiala. Cotroceniul nu a comunicat temele conferintei, dar temele majore de pe agenda publica sunt scandalul Codului Silvic, numirea lui Daniel Horodniceanu la DIICOT ssau eliminarea taxei pe bacsis la doar cateva zile dupa ce fusese aplicat. HotNews. ro va transmite LIVETEXT declaratiile lui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: Noul sef SIE va fi nominalizat la momentul potrivit (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa ca nu a stabilit inca cine va prelua sefia Serviciului de Informatii Externe. Voi face o nominalizare la momentul potrivit, a.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )