Libnet.ro
UNICEF

14:30

Klaus Iohannis, despre propunerea la sefia DIICOT: Am avut o intalnire cu Daniel Constantin Horodniceanu. Saptamana viitoare o sa iau o decizie (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre propunerea la sefia DIICOT: Am avut o intalnire cu Daniel Constantin Horodniceanu. Saptamana viitoare o sa iau o decizie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata ca s-a intalnit cu Daniel Constantin Horodniceanu, care a fost propus pentru functia de sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre propunerea la sefia DIICOT: Am avut o intalnire cu Daniel Constantin Horodniceanu. Saptamana viitoare o sa iau o decizie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata ca s-a intalnit cu Daniel Constantin Horodniceanu, care a fost propus pentru functia de sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate.

Ce spune Klaus Iohannis despre demisia lui Dragnea si despre intalnirea cu Horodniceanu

Presedintele Klaus Iohannis crede ca demisia lui Liviu Dragnea din Guvern este un gest normal. Seful statului nu a discutat deocamdata cu premierul despre un posibil inlocuitor pentru Dragnea la Ministerul Dezvoltarii. Klaus Iohannis a confirmat ca s-a intalnit in aceasta saptamana cu Daniel Horodniceanu, procurorul propus pentru sefia DIICOT.

Klaus Iohannis despre declaratiile lui Ponta privind Codul silvic si un presupus lobby al PNL: Premierul lasa sa se inteleaga ca ar exista trafic de influenta la nivelul presedintelui, e foarte grav. Am rugat SRI sa verifice de ce informatii dispune prem

Presedintele Klaus Iohannis a catalogat, joi, la plecarea intr-o vizita in Italia, drept foarte grave afirmatiile facute miercuri seara de premierul Victor Ponta intr-o emisiune la B1 Tv privind presupuse intalniri ale unor oameni din anturajul sefului statului cu reprezentanti ai procesatorilor de lemn. Afirma la televizor tanarul prim-ministru ca ar avea el informatii de la servicii cum ca oameni din anturajul meu s-ar fi intalnit cu diferiti reprezentanti ai unor procesatori de lemn, si lasa sa sa se inteleaga ca ar exista un fel de trafic de influenta la nivelul presedintelui. Acest lucru este surprinzator si fals. Am verificat la nivelul Administratiei Prezidentiale, si nu a existat niciun fel de discutii, nici cu lobby-isti sau fosti colegi din PNL, a declarat Klaus Iohannis.

Ce spune Klaus Iohannis despre condamnarea lui Liviu Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inschisoare cu suspendare pentru fraudarea referendumului din 2012. Retragerea din Guvern mi se pare un raspuns.

Klaus Iohannis, despre demisia lui Liviu Dragnea: Un gest adecvat dupa condamnare. Nu am discutat cu premierul despre inlocuitorul lui Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa demisia lui Liviu Dragnea din functia de ministru al Dezvoltarii, dupa condamnarea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului. Seful st.

Klaus Iohannis, despre demisia lui Liviu Dragnea: Un gest adecvat dupa condamnare. Nu am discutat cu premierul despre inlocuitorul lui Dragnea (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa demisia lui Liviu Dragnea din functia de ministru al Dezvoltarii, dupa condamnarea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului. Seful st.

SURSE Klaus Iohannis s-a intalnit marti cu Daniel Horodniceanu, propus la sefia DIICOT/ Procurorul a dorit un selfie la finalul intrevederii, presedintele l-a refuzat

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti dimineata, la palatul Cotroceni, cu procurorul iesean, Daniel Horodniceanu, propus de ministrul justitiei la sefia Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism, au declarat pentru HotNews. ro surse judiciare. Potrivit acestora, procurorul Horodniceanu ar fi cerut la sfarsitul intalnirii sa faca un selfie cu seful statului, insa acesta l-ar fi refuzat atragandu-i atentia ca participa la o intalnire oficiala. O decizie referitoare la numirea procurorului Horodniceanu la sefia DIICOT este asteptata saptamana viitoare. UPDATE: Intrebat de HotNews. ro daca s-a intalnit marti cu presedintele Iohannis, procurorul Horodniceanu a declarat ca nu doreste sa faca nici un fel de comentarii.

Klaus Iohannis a primit documentele referitoare la audierea lui Daniel-Constantin Horodniceanu, propus pentru sefia DIICOT

Documentele referitoare la audierea lui Daniel-Constantin Horodniceanu, propus procuror-sef al DIICOT, solicitate Consiliului Superior al Magistraturii de Klaus Iohannis, au ajuns la Cotroceni, au anuntat.

Iohannis spune ca va lua o decizie saptamana viitoare privind numirea lui Horodniceanu la sefia DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, azi, ca va lua saptamana viitoare o decizie cu privire la numirea lui Daniel Horodniceanu pentru functia de procuror-sef al DIICOT, mentionand ca a primit de la CSM inregistrarea sedintei si ca este multumit de materialele puse la dispozitie de Consiliu, transmit surse din presa.

Klaus Iohannis a studiat interviul sustinut de procurorul Daniel Horodniceanu. O decizie privind noul sef al DIICOT, anuntata saptamana viitoare

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a studiat documentele cerute Consiliului Superior al Magistraturii CSM) cu privire la interviul sustinut de procurorul Daniel Horodniceanu propus pentru sefia Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT).

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )