Libnet.ro
UNICEF

01:05

Daniel Horodniceanu, la sefia DIICOT: Presedintele Iohannis a semnat decretul de numire

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Daniel Horodniceanu, la sefia DIICOT: Presedintele Iohannis a semnat decretul de numire

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul de numire a lui Daniel Horodniceanu in functia procuror-sef al DIICOT, anunta Administratia Prezidentiala. continuă pe Wall-Street Ro

Procurorul Daniel Horodniceanu este noul sef al DIICOT. Presedintele Iohannis a semnat decretul de numire

Procurorul Daniel Horodniceanu este noul sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), asta dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretul de numire a acestuia in fruntea DIICOT.

Daniel Horodniceanu este noul sef al DIICOT, presedintele Iohannis a semnat decretul de numire

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretul pentru numirea lui Daniel-Constantin Horodniceanu in functia de procuror sef al DIICOT pe o perioada de trei ani, informeaza Administratia Prezidentiala intr-un comunicat.

Klaus Iohannis l-a numit pe Daniel Horodniceanu la sefia DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Daniel Horodniceanu la sefia Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT). Horodniceanu a primit aviz.

Klaus Iohannis l-a numit pe Daniel Horodniceanu la sefia DIICOT

Update 14. 01 - Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul de numire a lui Daniel Horodniceanu in functia procuror-sef al DIICOT. Mandatul sefului de la sefia Directiei de Investigare a.

Daniel Horodniceanu este noul sef al DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul pentru numirea lui Daniel-Constantin Horodniceanu in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, informeaza Administratia Prezidentiala.

Macovei il critica pe Iohannis, dupa numirea lui Horodniceanu la DIICOT

Europarlamentarul Monica Macovei l-a criticat dur pe presedintele Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a semnat decretul de numire la sefia DIICOT a lui Daniel Horodniceanu. Europarlamentarul este de parere ca Iohannis a picat un testul numirii la procurorului, atat din lipsa de transparenta, cat si din lipsa unor rezultate notabile ale procurorului Horodniceanu, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Klaus Iohannis, despre propunerea la sefia DIICOT: Am avut o intalnire cu Daniel Constantin Horodniceanu. Saptamana viitoare o sa iau o decizie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata ca s-a intalnit cu Daniel Constantin Horodniceanu, care a fost propus pentru functia de sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate.

Klaus Iohannis, despre propunerea la sefia DIICOT: Am avut o intalnire cu Daniel Constantin Horodniceanu. Saptamana viitoare o sa iau o decizie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata ca s-a intalnit cu Daniel Constantin Horodniceanu, care a fost propus pentru functia de sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate.

Monica Macovei, despre numirea lui Horodniceanu: A trecut domnul Iohannis testul numirii procurorului sef DIICOT? Eu cred ca nu

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-l numi pe Daniel Horodniceanu in functia de procuror sef al DIICOT a fost violent criticata de catre fostul ministru al Justitiei, europarlamentarul Monica Macovei.

Presedintele Iohannis recunoaste ca relatia cu premierul Ponta s-a stricat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, ca relatia pe care o are cu premierul Ponta a cunoscut o deterioare ca urmare a afirmatiilor celui din urma care a facut o aluzie la seful statului ca ar fi facut trafic de influenta in cazul firmei Schweighofer Holzindustrie.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )