Libnet.ro
UNICEF

08:46

Klaus Iohannis, LOVITURA pentru alesi: Presedintele sesizeaza Curtea Constitutionala

B1 B1,
Klaus Iohannis, LOVITURA pentru alesi: Presedintele sesizeaza Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a trimis joi Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate referitor la Legea pentru modificarea Legii nr. 161/2003 care le permite ministrilor, parlamentarilor, primarilor. continuă pe B1

Klaus Iohannis ataca la CCR legea prin care presedintele Romaniei e scos din procedura de numire a sefului ANCOM

Presedintele Klaus Iohannis a atacat, luni, la Curtea Constitutionala, modificarea prevederilor din Ordonanta privind infiintarea ANCOM, afirmand ca nu respecta principiul bicameralismului, dar si ca prevede numeroase incalcari ale dreptului european, fiind neconstitutionala in ansamblul sau. Prin noua lege presedintele este scos din procedura de numire a sefului ANCOM.

LIVETEXT Ora 12:30 Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa

Presedintele Klaus Iohannis va face o declaratie de presa marti, la ora 12:30, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala. Hotnews. ro va transmite LIVE TEXT declaratiile sefului statului.

Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala legea care permite demnitarilor si alesilor locali sa fie si comercianti persoane fizice, eliminand o serie de incompatibilitati din Legea ANI

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala a Romaniei cu privire la un proiect de lege al UDMR, adoptat in Parlament pe 20 decembrie, prin care se elimina o incompatibilitate din legislatie, asa incat parlamentarii, ministrii, prefectii si alesii locali sa poata avea calitatea de comerciant persoana fizica.

SURSE Presedintele Klaus Iohannis discuta cu Viorica Dancila la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste in aceasta dupa-amiaza la Cotroceni cu Viorica Dancila, propunerea PSD la functia de prim-ministru, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Intalnirea are loc la capatul consultarilor cu partidele politice. Presedintele Iohannis ar urma sa sustina o declaratie de presa la 17. Potrivit Constitutiei, presedintele nominalizeaza un candidat la functia de premier, care ar urma sa fie votat in Parlament. Vom reveni cu detalii .

Fiul premierului propus, Viorica Dancila, intr-un mesaj agramat pentru Klaus Iohannis: Nu esti Presedintele Meu

Propusa de PSD pentru functia de premier, Viorica Dancila este acum la mana presedintelui Klaus Iohannis, acelasi Klaus Iohannis despre care fiul premierului propus spunea in urma cu un an, pe Facebook: Nu esti Presedintele Meu.

Presedintele Klaus Iohannis, prima reactie la criza din PSD

Presedintele Klaus Iohannis si ministrul Culturii, Lucian Romascanu, au avut luni un scurt dialog la Palatul Cotroceni. Domnule ministru, mai vedem, a spus presedintele Iohannis la finalul.

Presedintele Klaus Iohannis a gresit decretul privind desemnarea Vioricai Dancila la functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a gresit decretul privind desemnarea Vioricai Dancila la functia de prim-ministru. Acest document nu contine numele integral, asa cum este in actul de identitate. Potrivit.

Klaus Iohannis a desemnat-o pe Viorica Dancila pentru fotoliul de premier: Am decis sa dau PSD inca o sansa

Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa la ora 17. Anuntul apare in aceeasi zi in care presedintele a avut consultari cu partidele parlamentare pe tema desemnarii unui nou.

Surse: Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu Viorica Dancila la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis s-a intanit miercuri dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni, cu Viorica Dancila, propunerea PSD la functia de prim-ministru, potrivit unor surse citate de Antena.

Liderii USR nu mai vor un premier de la PSD. Ce au discutat cu presedintele Klaus Iohannis

Delegatia USR a fost miercuri la discutiile cu presedintele Klaus Iohannis, aceasta formatiune solicitand declansarea alegerilor parlamentare anticipate. Dan Barna, liderul formatiunii, a declarat ca.

ştiri de la B1

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )