Libnet.ro
UNICEF

05:15

Klaus Iohannis, lovitura subtila pentru Guvernul Tudose. Presedintele critica politica economica a PSD

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, lovitura subtila pentru Guvernul Tudose. Presedintele critica politica economica a PSD

Presedintele Klaus Iohannis critica din nou actiunile Guvernului Tudose. Prezent la deschiderea Forumului oamenilor de afaceri romani si croati, presedintele Romaniei a vorbit despre cresterea. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, LOVITURA pentru Guvernul Tudose. Ce a spus presedintele in urma cu putin timp

Presedintele Klaus Iohannis critica din nou actiunile Guvernului Tudose. Prezent la deschiderea Forumului oamenilor de afaceri romani si croati, presedintele Romaniei a vorbit despre cresterea.

Klaus Iohannis, atac la plagiatori si la calitatea proasta a scolilor doctorale

Presedintele Klaus Iohannis a lansat luni un atac la plagiatori si a criticat faptul ca nu exista inca o baza de date cu toate doctoratele din Romania. Intr-un discurs la inceperea anului universitar in Constanta, Iohannis a criticat voalat si guvernul, spunand ca Romania nu are inca o solutie permanenta pentru acreditarea scolilor doctorale.

Presedintele Klaus Iohannis participa la deschiderea anului universitar la Constanta

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va participa luni, 2 octombrie, la festivitatea de deschidere a anului universitar 2017-2018 in Piata Ovidiu. Primaria Constanta a anuntat pentru aceasta zi o serie de restrictii in traficul din oras.

Legea de aprobare a OUG care prevede trecerea Institutului Cantacuzino de la Ministerul Sanatatii la MApN, retrimisa Parlamentului de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, luni, Parlamentului, o cerere de reexaminare a legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta nr. 23/2015, care prevede trecerea Institutului Cantacuzino din subordinea Ministerului Sanatatii in cea a Ministerului Apararii Nationale, anunta Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat.

Presedintele Klaus Iohannis participa la deschiderea anului universitar la Constanta

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent, luni, la manifestarile prilejuite de deschiderea anului universitar la Constanta, evenimentul fiind organizat de catre Primarie, in Piata Ovidiu. La ceremonie vor fi prezenti studenti ai Universitatii Ovidius, ai Universitatii Maritime si ai Academiei Navale Mircea cel Batran, potrivit unui comunicat de presa.

Klaus Iohannis se duce la mare in extrasezon. Presedintele va fi prezent luni la Constanta, la deschiderea anului universitar

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent luni la manifestarile prilejuite de deschiderea anului universitar la Constanta, evenimentul fiind organizat de Primarie, in Piata Ovidiu .

Klaus Iohannis a semnat decretele de pensionare pentru peste 40 de judecatori si procurori

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretele de pensionare a peste 40 de procurori si magistrati de la tribunale si curti de apel din mai multe judete, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Tudorel Toader, mesaj pentru Klaus Iohannis: Textele de lege nu se negociaza

Ministrul Justitiei Tudorel Toader ii raspunde lui Klaus Iohannis dupa ce presedintele a declarat ca legile justitiei ar trebui sa mai fie discutate. Toader a declarat luni ca legile justitiei nu se.

Klaus Iohannis sustine ca evolutia recenta a economiei romanesti ne ofera semne incurajatoare

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat multumit de evolutia economica a Romaniei, subliniind ca evolutiile recente ne ofera semne incurajatoare.

Institutul Cantacuzino se plimba intre ministere: Klaus Iohannis retrimite in Parlament legea privind trecerea institutului in subordinea MApN

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis luni Parlamentului spre reexaminare legea prin care se infiinteaza Institutul National de Cercetare Cantacuzino, institutie publica de importanta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )