Libnet.ro
UNICEF

19:00

Klaus Iohannis se duce la mare in extrasezon. Presedintele va fi prezent luni la Constanta, la deschiderea anului universitar

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis se duce la mare in extrasezon. Presedintele va fi prezent luni la Constanta, la deschiderea anului universitar

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent luni la manifestarile prilejuite de deschiderea anului universitar la Constanta, evenimentul fiind organizat de Primarie, in Piata Ovidiu . continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis s-a intalnit cu presedintele Parlamentului Republicii Moldova

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, astazi, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Klaus Iohannis participa la deschiderea anului universitar la Constanta

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va participa luni, 2 octombrie, la festivitatea de deschidere a anului universitar 2017-2018 in Piata Ovidiu. Primaria Constanta a anuntat pentru aceasta zi o serie de restrictii in traficul din oras.

VIDEO Klaus Iohannis il critica pe Tudorel Toader: Afirmatii ca membrii CSM s-ar opune reformei nu sunt adecvate. Dragnea: Pozitia presedintelui nu este corecta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca avizul negativ emis de Consiliul Superior al Magistraturii pe tema proiectului de modificare a legilor Justitiei nu reflecta doar pozitia membrilor CSM, intrucat institutia s-a pronuntat pe acest subiect dupa consultari cu aproape toti magistratii.

VIDEO Klaus Iohannis il critica pe Tudorel Toader: Afirmatii ca membrii CSM s-ar opune reformei nu sunt adecvate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca avizul negativ emis de Consiliul Superior al Magistraturii pe tema proiectului de modificare a legilor Justitiei nu reflecta doar pozitia membrilor CSM, intrucat institutia s-a pronuntat pe acest subiect dupa consultari cu aproape toti magistratii.

Klaus Iohannis, solicitare DE URGENTA pentru Tudorel Toader, pe legile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis ii solicita ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa retraga pachetul de legi pe justitie, pe care CSM a dat aviz negativ. Un astfel de raspuns trebuie sa dea foarte.

Klaus Iohannis, despre legile Justitiei dupa avizul negativ al CSM: Intelept ar fi sa se revina la discutiile cu cei din sistem, inapoi la text, trebuie renegociat. Este inimaginabila o reforma a sistemului impotriva sistemului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, raspunzand unei intrebari referitoare la avizul negativ dat de Consiliul Superior al Magistraturii CSM) propunerilor de modificare a legilor Justitiei facute de ministrul Tudorel Toader, ca intelept ar fi sa se revina la discutii cu cei din sistemul de justitie, sa se mearga inapoi la text si renegociat. Este inimaginabil sa se faca o reforma a sistemului impotriva sistemului, ar fi o greseala, a afirmat seful statului.

VIDEO Klaus Iohannis: Avizul negativ al CSM pe tema legilor Justitiei s-a dat dupa o consultare cu aproape toti magistratii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca avizul negativ emis de CSM pe tema proiectului de modificare a legilor Justitiei nu reflecta doar pozitia membrilor CSM, intrucat CSM s-a pronuntat pe acest subiect dupa consultari cu aproape toti magistratii.

Klaus Iohannis a eliberat din functie sase magistrati. Cine sunt acestia

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat joi, sase decrete de eliberare din functie pentru magistrati din tara, judecatori si procurori. Anuntul a fost facut printr-un comunicat oficial al.

Klaus Iohannis: Moldova e foarte aproape de sufletul meu. Sunt un prieten al Moldovei si o vad orientata spre Vest

Seful Legislativului de la Chisinau, Andrian Candu, s-a intalnit joi, 28 septembrie, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Demnitarii au trecut in revista ultimele evolutii si realizari privind agenda europeana a Republicii Moldova si alte aspecte de politica externa, dar si interna.

Declaratii de ultim moment de la Presedintie. Klaus Iohannis ii raspunde lui Tariceanu

Purtatorul de cuvant al sefului statului, Madalina Dobrovolschi, a declarat joi ca presedintele Klaus Iohannis a luat act de avizul CSM in cazul legilor justitiei, subliniind ca Guvernul si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )