Libnet.ro
UNICEF

05:30

Klaus Iohannis nu mai este proprietarul casei pentru care se judeca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis nu mai este proprietarul casei pentru care se judeca

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, nu mai sunt incepand de ieri proprietarii casei din centrul Sibiului pentru care se judeca de mai multi ani, fiind radiati din Cartea Funciara, insa mai au la dispozitie doua cai de contestatie, a precizat, ieri, Puiu Nicolae Fesan, directorul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara OCPI) Sibiu. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis nu mai este proprietarul casei pentru care se judeca. A fost radiat din Cartea Funciara

Presedintele Klaus Iohannis nu mai este incepand de luni proprietarul casei din centrul Sibiului pentru care se judeca de mai multi ani, fiind radiat din Cartea Funciara, insa mai are doua cai de.

Iohannis a fost RADIAT din Cartea Funciara. Nu mai este proprietarul casei pentru care se judeca

Presedintele Klaus Iohannis nu mai este, incepand de luni, proprietarul casei din centrul Sibiului pentru care se judeca de mai multi ani, intrucat a fost radiat din Cartea Funciara.

Iohannis nu mai este proprietarul casei din centrul Sibiului pentru care s-a luptat in instanta. Presedintele a fost radiat din Cartea Funciara

Presedintele Klaus Iohannis nu mai este proprietarul casei din centrul Sibiului pentru care se judeca de mai multi ani, el fiind radiat din Cartea Funciara, informeaza Agerpres. Puiu Nicolae Fesan, directorul.

Klaus Iohannis va returna imediat chiria incasata pentru casa din Sibiu pierduta in justitie, incepand cu data deciziei definitive

Presedintele Klaus Iohannis va returna imediat sumele care i-au fost virate in baza contractului de inchieriere incepand cu data comunicarii deciziei civile a Curtii de Apel Brasov prin care a pierdut dreptul de proprietate asupra unui imobil din centrul Sibiului.

Camera Deputatilor: 4 mai este data pana la care se mai pot depune candidaturile pentru postul de judecator la CCR

Termenul de depunere a candidaturilor pentru un post de judecator la CCR a fost decis de catre Biroul Permanent a Camerei Deputatilor ca fiind 4 mai.

Klaus Iohannis anunta ca va returna banii obtinuti pe chiria casei din centrul Sibiului pe care a pierdut-o definitiv in instanta

Klaus Iohannis returneaza banii pe chiria casei din centrul Sibiului. Administratia Prezidentiala a anuntat marti dimineata ca presedintele Klaus Iohannis va respecta hotararea instantei cu privire la.

Klaus Iohannis anunta ca va returna banii obtinuti din inchirierea casei pierdute in instanta - la cat se ridica suma

Administratia Prezidentiala anunta ca presedintele Klaus Iohannis va returna banii obtinuti din inchirierea casei din centrul Sibiului, dupa comunicarea deciziei Curtii de Apel Brasov . - Domnul Klaus.

Astrid Fodor, urmasa lui Klaus Iohannis? Cine sunt principalii trei candidati la primaria Sibiu

Astrid Fodor este candidatul la Primaria Sibiu cotat cu cele mai multe sanse la alegerile locale din iunie. Face parte din FDGR, a fost din 2008 viceprimar al Sibiului si este considerata un apropiat al Presedintelui Klaus Iohannis. In rest, Astrid Fodor nu a facut prea multe ca sa iasa in evidenta. Din noiembrie 2015, de cand a preluat atributiile fostului primar Iohannis, Astrid Fodor a iesit de foarte putine ori in public. A renuntat la programul saptamanal al conferintelor de presa initiat de Klaus Iohannis si a preferat sa se intalneasca cu presa doar atunci cand a avut ceva foarte important de comunicat.

Klaus Iohannis a promulgat legea care modifica indemnizatiile de crestere a copilului, desi premierul Ciolos a spus ca nu exista bani pentru majorari

Klaus Iohannis a anuntat luni ca a promulgat legea care modifica indemnizatiile de crestere a copilului, eliminand plafonul maxim de 3. 400 de lei lunar. Va rog sa nu tratati aceasta chestiune intr-un mod contabil. Este o lege pro-activa, foarte importanta pentru Romania, a spus Iohannis cu ocazia depunerii juramantului de catre noul ministru al Muncii, Dragos Paslaru.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, chemati in judecata de Tokes Laszlo

Avocatul Kincses Elod, care il reprezinta pe europarlamentarul Tokes Laszlo, a anuntat, luni, la Targu Mures, chemarea in judecata a presedintelui Klaus Iohannis si a premierului Dacian Ciolos,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )